Деактивація облікового запису Facebook, що це, тобто як видалити обліковий запис Facebook?

0
Деактивація облікового запису Facebook, що це таке або як видалити обліковий запис facebook

Facebook - це веб-сайт, який в даний час лідирує серед соціальних мереж. Це дає можливість вільного спілкування між друзями, дозволяє ділитися та дізнаватися про цікавий вміст. Завдяки веб-сайту легко бути в курсі подій, запланованих у цьому районі, або інформації, яку надають улюблені колективи їм фан-сторінки.

Однак трапляється, що користувачі самі вирішують видалити свої облікові записи на сайті. Причини цього різні - деякі сайти нудьгували, деякі все одно перестали ним користуватися, інші просто хочуть на деякий час зникнути з Інтернету. Однак деактивація облікового запису не є простим завданням для всіх.

Як видалити профіль Facebook?

Щоб видалити обліковий запис Facebook, спочатку потрібно його деактивувати. Ви не можете видалити профіль відразу - його потрібно на деякий час деактивувати. Через деякий час він буде видалений автоматично, якщо користувач не вирішить відмовитися від видалення облікового запису - тоді просто увійдіть, щоб скасувати деактивацію.

Ви можете деактивувати свій обліковий запис Facebook за допомогою

  1. увійшовши на веб-сайт
  2. перейшовши на вкладку "Налаштування та конфіденційність", а потім у налаштуваннях
  3. У розділі "Ваша інформація про Facebook" натисніть "Власність та контроль за обліковим записом".
  4. Потім відобразиться "Деактивація та видалення", а потім опція "Видалити обліковий запис".
  5. Далі система проведе користувача через наступні кроки видалення облікового запису.
  6. Потім слід вибрати "Продовжити видалення облікового запису", а потім натиснути команду "Видалити обліковий запис" внизу сторінки.
  7. З'явиться рядок для введення пароля, який користувач використовував для входу на веб-сайт.
  8. Ввівши його, виберіть «Продовжити», а потім «Видалити обліковий запис».
  9. Потім профіль користувача буде деактивовано.

Через тридцять днів обліковий запис fb буде остаточно видалено автоматично.

Однак, якщо протягом цих тридцяти днів ви вирішите скасувати процес видалення облікового запису, все, що вам потрібно зробити, це увійти на сайт за допомогою пароля та логіна, і процес дезактивації закінчиться, і ви зможете користуватися Facebook знову і Месенджер FB

. Після входу на портал потрібно лише вибрати опцію «Скасувати видалення».

Видалення користувацького вмісту з сайту може зайняти до 90 днів, але протягом цього часу він більше не буде доступний для інших користувачів Facebook.

Якщо у вас є важлива інформація, фотографії чи інші дані у вашому обліковому записі fb, які ви хотіли б зберегти, збережіть копію перед початком процесу деактивації. Після видалення вашого облікового запису ви більше не зможете його відновити. Однак важливо, щоб ви також знали, що після видалення профілю повідомлення, якими ви обмінювались з іншими користувачами, все одно зберігатимуться в їх чаті.

Тож якщо ви хочете видалити свій профіль, щоб позбутися повідомлень, надісланих іншим користувачам з Інтернету, подумайте - повідомлення все одно залишаться, а втрата вашого рахунку після остаточного видалення буде незворотною. Однак, якщо ви впевнені, що хочете назавжди видалити свій профіль, збережіть копію своїх даних і виконайте дії, наведені в тексті вище. Також пам’ятайте, що якщо ви передумаєте, ви можете скасувати деактивацію свого облікового запису fb протягом тридцяти днів.

ЗАЛИШИТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут