Як заблокувати когось в Instagram? - Крок за кроком

0
як заблокувати когось на Instagram крок за кроком

Instagram - це дуже популярний додаток, яким вже користується понад мільярд людей по всьому світу. це є соціальна мережа належить facebookосновною ідеєю якої було дозволити своїм користувачам редагувати фотографії та фільми, надсилання текстових повідомлень та пошук вмісту, який нас цікавить # хештеги, місцезнаходження або геотеги.

Немає сумнівів, що додаток постійно зростає, і більшість людей це робить Обліковий запис Instagram збираючи навколо нього меншу чи більшу громаду. Найчастіше ми маємо зв’язок з людьми, яких спостерігаємо, або з тими, кого спостерігаємо, тому чудово, коли ми маємо можливість бути з ними на зв’язку. Однак іноді трапляються менш приємні ситуації, які з якихось причин змушують нас блокування даного користувача

. Якщо функції видалення з групи друзів або блокування можливості коментувати наші фотографії та відео недостатньо, Instagram це дозволило зробити більш радикальний крок, який він є повністю заблокувавши іншого користувача.

Як заблокувати когось в Instagram?

Щоб заблокувати іншого користувача, виконайте такі дії:

1. Перейдіть до профілю користувача, якого потрібно заблокувати

2. Торкніться еліпсів (Android) або  (комп’ютер / iPhone / iPad)

3. Виберіть Заблокуйте це Lub Розблокувати

4. Підтвердьте дію, натиснувши опцію ще раз Заблокуйте це Lub Розблокувати

Що важливо, Instagram не повідомить користувача, що вони щойно заблоковані нами.

Ефект блокування полягає в тому, що ця особа не може знайти наш рахунок або Історії в Instagram і в наших публікаціях, однак, вона все ще може згадувати наше ім'я на сайті, хоча ми не отримаємо жодного повідомлення про це. Вирішенням цієї ситуації є зміна назви нашого профілю, що повністю запобіжить будь-якому контакту або згадці про нас заблокованою особою.

Після блокування будь-яка спроба надіслати нам повідомлення за адресою прямий буде неефективним, і будь-які нитки розмови з людиною також зникнуть.

Instagram дозволив розблокувати користувача, якого ми раніше заблокували. Якщо ми передумали і хочемо повернути його до нашої групи друзів, ми можемо зробити це, дотримуючись вказівок вище, але ми повинні вибрати Розблокувати. Однак ви повинні знати, що така операція буде успішною лише в тому випадку, якщо нас тим часом ця особа не заблокувала.

ЗАЛИШИТЕ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут