Како можемо избрисати Фацебоок групу?

0
како можемо избрисати групу на фацебооку

Друштвени медији требало би да нам помогну у одржавању односа са великом групом људи без физичког контактирања. Такође служи у ту сврху оснивање групе на Фејсбуку - је обједињавање људи са сличним интересима, страстима или професионалним или профитним циљевима. Група на ФБ треба да нам помогне, ако радимо на једном пројекту, морамо се вратити на претходне разговоре или међусобно слати везе.

Постављање групе на Фејсбуку то је једноставно и свако то може. Међутим, када завршимо рад на пројекту, потражимо друге интересе или једноставно желимо да се повучемо из функционисања дате заједнице, група више није потребна. Међутим, то не знају сви такође можемо избрисати групу на ФБ. Погледајмо како то можемо учинити корак по корак.

Уклањање групе са Фејсбука

  • Кликните на картицу Вести и изаберите опцију Групе.
  • Бирамо групу која нас занима, а затим кликните на картицу чланова (налази се на левој страни).
  • Након што сте изабрали члана групе, означите симбол са три тачке поред имена, а затим „уклони из групе”И ми потврђујемо свој избор.
  • Ако смо уклонили све чланове групе, изаберите (као администратор) опцију "напусти групу" и "спустити и уклонити".

Вреди подсетити да је брисање групе на Фацебоок-у неповратна радња, не можемо је поништити.

Поред тога, ако нисмо администратор групе и она је уклоњена, нажалост о томе нећемо бити обавештени. Само администратор који је оснивач групе може да је избрише. Ако уклонимо све чланове групе, а затим напустимо групу, она ће бити уклоњена сама. Захваљујући томе, ресурси фацебоок

не смећу се и све време то ради глатко. Ово решење је да се спрече ситуације када сви чланови напусте групу, али нико није помислио да је уклони.

Архивирање групе на Фејсбуку

Фацебоок такође нуди опцију групног архивирања. У основи, радња се разликује од брисања по томе што је можемо поништити. Администратори могу брисати постове, материјале и фотографије објављене на њему, прихватити нове чланове и блокирати их. Група ће и даље бити видљива у Фацебоок претраживачу ако смо њен члан, оснивач или администратор. Не могу му приступити аутсајдери. За разлику од брисања, било који администратор групе може архивирати групу, чак и ако није оснивач. Ако опозовемо архивирање групе, она ће поново бити видљива у резултатима претраге на Фацебоок-у.

Не заборавите да добро размислите о својој одлуци пре него што избришемо Фацебоок групу. Ако се касније предомислимо, нажалост, биће касно. Ако нисмо сигурни да нам касније неће требати материјал или контакти прикупљени у групи, привремено архивирање може бити боље решење. За људе којима је потребна визуелна презентација издања, добра вест је та иоутубе лако можемо пронаћи много видео записа који јасно и читко представљају све аспекте проблема.

ОСТАВИТЕ ОДГОВОР

Молимо унесите свој коментар!
Унесите своје име овде