Деактивирање налога на фб шта је то, тј. Како избрисати Фацебоок налог?

0
Деактивација Фацебоок налога шта је то или како избрисати фацебоок налог

фацебоок је веб локација која тренутно предњачи међу друштвеним мрежама. Омогућава бесплатну комуникацију између пријатеља, омогућава вам да делите и учите о занимљивом садржају. Захваљујући веб локацији лако је бити у току са догађајима планираним у околини или информацијама које су им дали ваши омиљени бендови фанпагес.

Међутим, дешава се да корисници одлуче избришите своје налоге на веб локацији. Разлози за то су различити - некима је страница досадила, неки су је ионако престали да користе, други само желе на неко време да нестану са Интернета. Међутим, деактивирање налога није лак задатак за све.

Како да избришем Фацебоок профил?

Да бисте избрисали Фацебоок налог, прво га морате деактивирати. Профил не можете одмах избрисати - он мора бити деактивиран на неко време. После неког времена аутоматски ће се избрисати, осим ако корисник не одлучи да онемогући брисање налога - а затим се само пријавите да бисте отказали деактивирање.

Свој Фацебоок налог можете деактивирати до

  1. пријављивањем на веб локацију
  2. уласком на картицу „Подешавања и приватност“, а затим у подешавања
  3. У одељку „Ваше Фацебоок информације“ кликните на „Власништво и надзор над налогом“.
  4. Тада ће се приказати „Деактивација и брисање“, а затим опција „Избриши налог“.
  5. Даље, систем ће водити корисника кроз следеће кораке брисања налога.
  6. Затим би требало да изаберете „Настави да бришете налог“, а затим кликните на команду „Избриши налог“ на дну странице.
  7. Појавиће се трака за унос лозинке коју је корисник претходно користио за пријављивање на веб локацију.
  8. Након што га унесете, одаберите „Настави“, а затим „Избриши рачун“.
  9. Тада ће се деактивирати кориснички профил.

Након тридесет дана, фб рачун ће се аутоматски трајно избрисати.

Међутим, ако у року од ових тридесет дана одлучите да желите да откажете поступак брисања налога, све што треба да урадите је да се пријавите на страницу помоћу лозинке и пријаве и поступак деактивације ће се завршити и моћи ћете да користите Фацебоок опет и Мессенгер ФБ

. Након пријаве на портал, потребно је само да изаберете опцију „Откажи брисање“.

Може бити потребно и до 90 дана да се кориснички садржај уклони са веб локације, али за то време више неће бити доступан осталим корисницима Фацебоок-а.

Ако на фб налогу имате важне информације, фотографије или друге податке које бисте желели да сачувате, сачувајте копију пре него што започнете поступак деактивирања. Након што избришете налог, више га нећете моћи опоравити. Међутим, важно је да и ви то будете свесни након брисања свог профила поруке које сте разменили са другим корисницима и даље ће се чувати у њиховом ћаскању.

Дакле, ако желите да избришете профил да бисте се решили порука послатих другим корисницима са Интернета, размислите - поруке ће ионако остати, а губитак налога након трајног брисања биће неповратан. Међутим, ако сте сигурни да желите трајно да избришете профил, сачувајте копију података и следите кораке у горњем тексту. Такође имајте на уму да ако се предомислите, можете отказати деактивирање свог фб рачуна у року од тридесет дана.

ОСТАВИТЕ ОДГОВОР

Молимо унесите свој коментар!
Унесите своје име овде