Како избрисати постове, видео записе и налог на ТикТоку

0
како обрисати објаве у филмовима и тиктоку налог

ТикТок је једна од најпопуларнијих апликација која замењује Мусицал.ли. Окупља заједницу, углавном младе људе између 12 и 20 година, у 150 земаља. Апликација вам омогућава гледање и снимање врло кратких видео записа испод ваше омиљене музичке нумере. Снимке су сличне музичким спотовима. Снимљени видео се може изменити помоћу алата којима је платформа опремљена. То су и.а. специјални ефекти или налепнице.

Такозвани трендови и изазови, тј. разне моде и изазови који се бележе и објављују у свету. Да бисте могли да искористите могућности које нуди платформа, морате да направите налог који, у зависности од ваших жеља, може бити приватни или јавни. Апликацију ТикТок можете да користите и на рачунару и на телефону. Након упознавања са апликацијом, многи корисници одустају и желе да избришу свој ТикТоку налог. Да ли је лако? Како се то може учинити?

Како да избришем свој ТикТок налог?

Разлога за уклањање налога из апликације ТикТок може бити много. Апликација често престаје да се репродукује, постаје досадна и постаје сувишна. Непотребно заузима простор, па га се вреди ослободити. Понекад корисници открију да њихов ТикТок налог не изгледа онако како желе, већ желе да почну из почетка, потпуно другачији. Многи корисници се стиде својих претходних радњи и не желе да их се гледа и коментарише. Наравно, можете се поиграти ручним брисањем свих ТикТок постова, али то је врло мукотрпно, много боље решење је брисање старог и стварање новог профила. Брисање вашег ТикТок налога понекад може бити проблематично. Вреди прочитати водич који ће вам рећи како то учинити на релативно брз и једноставан начин.

Уклањање ТикТок налога из апликације

Прво што треба урадити је:

  1. пријавите се на свој налог и идите на подешавања у горњем десном углу.
  2. онда бирај приватност и изаберите тачку Уређивати свој рачун,
  3. следећи Размишљате о брисању налога. Можда се чини да је ово крај, али нажалост није. Када одлучимо да избришемо налог, апликација ће нас преусмерити на поступак верификације.
  4. Биће потребно унети лозинку, након чега ће се појавити детаљне информације које могу довести до брисања налога.

Брисање налога ТикТок - последице

  • Након брисања налога, корисник више неће моћи да се пријави,
  • Корисник ће изгубити приступ видео записима које је снимио,
  • Корисник губи све пратиоце својих постова,
  • Корисник неће моћи повратити новац за купљене предмете,
  • Информације изван налога, тј. Поруке, садржај ћаскања и даље ће бити видљиви осталим пријављеним корисницима портала,

Ако се слажемо са последицама брисања налога, притисните дугме Делете аццоунт и на крају потврдите избор. Рачун неће бити избрисан одмах. Биће деактивиран на 30 дана, а тек након тог времена биће трајно избрисан. У року од 30 дана можете да се предомислите и поново успоставите свој рачун.

Уклањање ТикТок налога помоћу Фацебоок-а

Можете и да избришете свој ТикТок налог тако што ћете се пријавити са фацебоок. У таквој ситуацији често је потребно навести телефонски број, што је облик верификације корисника. Позитивна верификација је предуслов за успешно брисање вашег ТикТок налога. Jeżeli w czasie zakładania konta nie był podany numer telefonu, teraz może to być konieczne. Aplikacja wyśle czterocyfrowy kod, który będzie pierwszym potwierdzeniem decyzji o usunięciu konta. Kolejnym krokiem jest wybranie komunikatu Да ли размишљате о брисању налога

. Ако је одговор био да, стићи ће друга текстуална порука, морате ући и притиснути Наставити. На овај начин ће налог бити коначно избрисан.

Брисање постова на ТикТок-у

Ако неко одлучи да избрише само постове, уместо да потпуно избрише свој ТикТок налог, такође мора да зна како се то ради. Видео записи се могу брисати само појединачно, није могуће масовно их обрисати. За људе који имају дуготрајан и врло активан рачун, ово може бити врло мукотрпно и дуготрајно. Брисање постова на ТикТок-у требало би да почне одабиром налога, а затим одабиром галерије. Морате да изаберете видео који желите да избришете. Да бисте то урадили, изаберите икону менија у три тачке и додирните Делете. То би требало да урадите са било којим видео записом који треба избрисати. Брисање снимка је неповратно, па бисте требали добро размислити о томе. 

ТикТок налог избрисан - шта даље?

Многи људи бришу свој ТикТок рачун не зато што им је досадило, већ зато што желе да почну испочетка, имају свеже идеје које желе да прикажу на новом налогу. Да бисте то урадили, морате поново да направите нови налог који вам пружа нове могућности и омогућава вам да се прикажете са друге странице. Пререгистрација није тешка.

  1. Отворите ТикТок платформу, унесите датум рођења и наставите до тачке Региструјте се помоћу телефона луб е-маил. Мора бити изабрана једна опција.
  2. Код за потврду биће послат на е-маил или текстуалну поруку коју треба унети у прозор питати.
  3. Следећи корак је одабир пријаве и корисника и потврда да нисте робот.

И ваш ТикТок налог је спреман. Можете почети да их стварате према новим идејама.

ОСТАВИТЕ ОДГОВОР

Молимо унесите свој коментар!
Унесите своје име овде