Како додати фотографију у Гоогле мапе?

0
како додати слику на гоогле мапе

Додајте и делите фотографије на Гоогле мапама

Гоогле Мапс они својим корисницима служе не само на такав начин да можете да видите где се место налази. Нуди многе друге корисне функције. Корисници посебно преферирају ГПС, географске координате и фотографије места по њиховом избору.

Да бисте додали фотографију са локације датог места, требало би да:

  • покрените Гоогле Мапс и унесите место које нас занима, а затим га потражите,
  • изаберите пронађено место и користите опцију "додај слику„,
  • аутоматски ће се отворити празно поље у које треба да превучете фотографију која вас занима (друга опција је употреба команде видљиве на веб локацији: "Изаберите фотографије за отпремање")

Можете и да додате фотографије изВаш допринос"

  • треба да укључите историју локације, а затим да покренете мапе гоогле,
  • Изаберите опцију "Ваш допринос„Из менија у горњем левом углу,
  • након отварања картице "Ваш допринос", Можемо да изаберемо поруку"Додајте фотографије на мапе„,
  • да бисте објавили фотографију или фотографије, кликните на њих
  • коначно, бирамо опцију на врху екрана: "Објави"

Након објављивања фотографија, можемо их прегледати, да бисмо приказали фотографије које нас занимају, требало би:

  • отворите Гоогле Мапс,
  • изаберите поруку "Ваш допринос„У горњем левом углу,
  • изаберите фотографију коју желите да прикажете.

Имајте на уму да су све фотографије, као и мишљења која спроводимо, видљиви другим корисницима.

Можете и да сакријете фотографије које објавите тако да не буду видљиве на вашем јавном профилу. Нажалост, фотографија или мишљење и даље ће бити видљиви на локацији датог места, осим ако их не уклонимо директно. Сакривање фотографије треба извршити на следећи начин:

  • отворите Гоогле Мапс,
  • изаберите опцију "Ваш допринос„На левој страни менија,
  • кликните на подешавања профила,
  • онемогућите опцију: "Прикажите ставке објављене на вашем профилу".

Дељење фотографија:

  • отворите Гоогле Мапс,
  • изаберите опцију "Ваш допринос„Из менија са леве стране,
  • покренути "Слике", Користи се за приказ претходно отпремљених фотографија,
  • одлучите коју фотографију желимо да делимо,
  • изаберите опцију "Виецеј", и онда "удео„Смештено у горњем десном углу.

Друга опција која нас занима је брисање фотографија које можемо користити у претраживачу или са Гоогле мапа.

Уклањање фотографија из претраживача:

  • отворите Гоогле Мапс,
  • изаберите опцију "Ваш допринос„Из менија у горњем левом углу,
  • покренути "Слике„Да бисте видели фотографије које је корисник отпремио,
  • изаберите дату фотографију и кликните на „Виецеј", и онда "избриши ову фотографију".

Брисање фотографије може потрајати неколико минута. Ако су промене невидљиве, можете покушати да затворите картицу "Ваш допринос„А онда га поново покрените.

Фотографије уклоњене у претраживачу аутоматски се бришу у Гоогле мапама, али имајте на уму да се не уклањају из:

  • галерија на телефону или другом мултимедијалном уређају,
  • Гоогле фотографије када је укључена функција прављења резервне копије и синхронизације,
  • Гоогле диск ако је синхронизација укључена.

ОСТАВИТЕ ОДГОВОР

Молимо унесите свој коментар!
Унесите своје име овде