Како да блокирам некога на Инстаграму? - Корак по корак

0
како корак по корак блокирати некога на инстаграму

Инстаграм је веома популарна апликација коју већ користи преко милијарду људи широм света. То је друштвена мрежа припадати фацебоокчија је главна идеја била да својим корисницима омогући уређивање фотографија и филмова, слање текстуалних порука и тражење садржаја који нас занима користи # хасхтагс, локација или географске ознаке.

Нема сумње да апликација непрестано расте, а већина људи то и чини Инстаграм налог окупљајући око себе мању или већу заједницу. Најчешће имамо везу са људима које посматрамо или онима које посматрамо, па је сјајно када имамо прилику да будемо у контакту са њима. Међутим, понекад постоје мање пријатне ситуације које нас из неког разлога приморају блокирање датог корисника

. Ако функција уклањања из групе пријатеља или блокирање могућности коментарисања наших фотографија и видео записа није довољна, инстаграм омогућило је предузимање радикалнијег корака који је потпуно блокирање другог корисника.

Како да блокирам некога на Инстаграму?

Да бисте блокирали другог корисника, следите ове кораке:

1. Дођите до профила корисника којег желите да блокирате

2. Додирните елипсу (Андроид) или  (рачунар / иПхоне / иПад)

3. Изаберите Блокирај то луб Откључај

4. Потврдите радњу поновним притиском на опцију Блокирај то луб Откључај

Важно је да Инстаграм неће обавестити корисника да смо их управо блокирали.

Ефекат блокирања је да ова особа не може да пронађе наш рачун или Инстаграм приче и наше постове, међутим, она ће можда и даље спомињати наше име на веб локацији, иако о томе нећемо добити никакво обавештење. Решење ове ситуације је промена имена нашег профила, што ће у потпуности спречити било какав контакт или помињање нас од стране блокиране особе.

Једном блокирани, сваки покушај да нам пошаљете поруку на Директно ће бити неефикасни, а све нити разговора са особом ће такође нестати.

Инстаграм је омогућио деблокаду корисника којег смо претходно блокирали. Ако смо се предомислили и желимо да га вратимо у групу пријатеља, то можемо учинити пратећи горња упутства, али морамо да изаберемо Деблокирај. Међутим, требали бисте знати да ће таква операција бити успешна само ако нас у међувремену ова особа није блокирала.

ОСТАВИТЕ ОДГОВОР

Молимо унесите свој коментар!
Унесите своје име овде