Kako dodati fotografijo v Google Zemljevide?

0
kako dodati sliko v google maps

Dodajte fotografije in jih delite z drugimi v Google Zemljevidih

Google Maps svojim uporabnikom ne služijo samo tako, da lahko vidite, kje se nahaja kraj. Ponuja številne druge uporabne funkcije. Uporabniki so še posebej prednostni GPS, geografske koordinate in fotografije krajev po njihovi izbiri.

Če želite dodati fotografijo s spletnega mesta določenega kraja, morate:

  • zaženite Google Maps in vnesite mesto, ki nas zanima, in ga nato poiščite,
  • izberite najdeno mesto in uporabite možnost "dodaj sliko„,
  • samodejno se odpre prazno polje, v katerega povlecite fotografijo, ki vas zanima (druga možnost je uporaba ukaza, ki je viden na spletnem mestu:Izberite fotografije za nalaganje")

Dodate lahko tudi fotografije izVaš prispevek"

  • vklopiti morate zgodovino lokacije in nato zagnati zemljevide google,
  • Izberite možnost "Vaš prispevek"V meniju v zgornjem levem kotu,
  • po odprtju zavihka "Vaš prispevek", Sporočilo lahko izberemo"Dodajte fotografije na zemljevide„,
  • če želite objaviti fotografijo ali fotografije, jih kliknite
  • na koncu izberemo možnost na vrhu zaslona: "Objavi"

Po objavi fotografij si jih lahko ogledamo, za prikaz fotografij, ki nas zanimajo, pa moramo:

  • odprite Google Zemljevide,
  • izberite sporočilo "Vaš prispevek"Nahaja se v zgornjem levem kotu,
  • izberite fotografijo, ki jo želite prikazati.

Upoštevajte, da so vse fotografije in mnenja, ki jih izvajamo, vidni drugim uporabnikom.

Fotografije, ki jih objavite, lahko tudi skrijete, tako da niso vidne v vašem javnem profilu. Fotografija ali mnenje bo žal še vedno vidno na spletnem mestu določenega kraja, razen če ga neposredno odstranimo. Skrivanje fotografije je treba narediti na naslednji način:

  • odprite Google Zemljevide,
  • izberite možnost "Vaš prispevek"Na levi strani menija,
  • kliknite nastavitve profila,
  • onemogoči možnost: "Prikaži elemente, objavljene v vašem profilu".

Skupna raba fotografij:

  • odprite Google Zemljevide,
  • izberite možnost "Vaš prispevek"V meniju na levi strani
  • zaženiteZdjęcia", Uporablja se za prikaz prej naloženih fotografij,
  • odločite se, katero fotografijo želimo deliti,
  • izberite možnost "več", in potem "Udostępnij"Nahaja se v zgornjem desnem kotu.

Druga možnost, ki nas zanima, je odstranjevanje fotografij, ki jih lahko izvedemo v iskalniku ali z Google Maps.

Odstranjevanje fotografij iz iskalnika:

  • odprite Google Zemljevide,
  • izberite možnost "Vaš prispevek"V meniju v zgornjem levem kotu,
  • zaženiteZdjęcia"Če si želite ogledati fotografije, ki jih je naložil uporabnik,
  • izberite dano fotografijo in kliknite "več", in potem "izbriši to fotografijo".

Brisanje fotografije lahko traja nekaj minut. Če so spremembe nevidne, poskusite zapreti zavihek "Vaš prispevek"In nato znova zaženite.

Fotografije, odstranjene v iskalniku, se samodejno izbrišejo v Google Zemljevidih, vendar jih ne odstranite iz:

  • galerija v telefonu ali drugi večpredstavnostni napravi,
  • Googlove fotografije, ko je vklopljena funkcija varnostnega kopiranja in sinhronizacije,
  • Google Drive, če je sinhronizacija vklopljena.

Pusti ODGOVOR

Prosimo, vnesite svoj komentar!
Vnesite svoje ime tukaj