Ako odstrániť príspevky, videá a účet na TikToku

0
ako odstrániť filmové príspevky a účet tiktoku

TIK tak je jednou z najpopulárnejších aplikácií, ktorá nahrádza Musical.ly. Združuje komunitu, hlavne mladých ľudí vo veku od 12 do 20 rokov, v 150 krajinách. Aplikácia umožňuje sledovať a nahrávanie veľmi krátkych videí pod obľúbenou hudobnou skladbou. Nahrávky sú podobné hudobným videám. Zaznamenané video je možné upravovať pomocou nástrojov, ktorými je platforma vybavená. To sú m.a. špeciálne efekty alebo nálepky.

Takzvaný trendy a výzvy, teda rôzne módy a výzvy, ktoré sa zaznamenávajú a uvoľňujú do sveta. Aby ste mohli využívať príležitosti ponúkané platformou, musíte si vytvoriť účet, ktorý môže byť podľa vašich preferencií súkromný alebo verejný. Aplikáciu TikTok môžete používať na počítači aj telefóne. Po zoznámení sa s aplikáciou mnoho používateľov ukončilo prácu a chce odstrániť svoj účet TikToku. Je to ľahké? Ako sa to dá urobiť?

Ako odstránim svoj účet TikTok?

Existuje mnoho dôvodov na odstránenie účtu z aplikácie TikTok. Aplikácia často prestane hrať, stane sa nudnou a stane sa nadbytočnou. Zbytočne zaberá miesto, takže stojí za to sa ho zbaviť. Používatelia niekedy zistia, že ich účet TikTok nevyzerá, ako by chceli, chcú začať odznova, úplne inak. Mnoho používateľov sa za svoje predošlé akcie hanbí a nechce, aby boli sledovaní a komentovaní. Na TikToku sa samozrejme môžete pohrať s manuálnym mazaním všetkých príspevkov, ale je to veľmi namáhavé, oveľa lepším riešením je odstrániť ten starý a vytvoriť nový profil. Odstránenie účtu TikTok môže byť niekedy problematické. Stojí za to prečítať si príručku, ktorá vám povie, ako na to pomerne rýchlo a jednoducho.

Odstránenie účtu TikTok z aplikácie

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je:

  1. prihláste sa do svojho účtu a prejdite do nastavení v pravom hornom rohu.
  2. potom vyberte súkromia a vyberte bod Spravuj svoj účet,
  3. Ďalšie Zvažujete odstránenie svojho účtu. Mohlo by sa zdať, že je to koniec, ale bohužiaľ nie. Keď sa rozhodneme účet odstrániť, aplikácia nás presmeruje na proces overenia.
  4. Bude potrebné zadať heslo, po ktorom sa objavia podrobné informácie, ktoré môžu mať za následok riziko vymazania účtu.

Vymazanie účtu TikTok - dôsledky

  • Po odstránení účtu sa používateľ už nebude môcť prihlásiť,
  • Používateľ stratí prístup k videám, ktoré nahral,
  • Používateľ stratí všetkých sledovateľov svojich príspevkov,
  • Používateľ nebude môcť získať späť peniaze za zakúpené položky,
  • Informácie mimo účtu, t. J. Správy, obsah chatu, budú naďalej viditeľné pre ostatných prihlásených používateľov portálu,

Ak súhlasíme s dôsledkami odstránenia účtu, stlačte tlačidlo Odstrániť účet a nakoniec výber potvrďte. Účet nebude okamžite vymazaný. Deaktivuje sa 30 dní a až potom sa natrvalo odstráni. Do 30 dní môžete zmeniť názor a znova vytvoriť svoj účet.

Odstránenie účtu TikTok pomocou Facebooku

Svoj účet TikTok môžete tiež odstrániť po prihlásení pomocou facebook. V takejto situácii sa často vyžaduje poskytnutie telefónneho čísla, ktoré je formou overenia používateľom. Pozitívne overenie je predpokladom úspešného odstránenia vášho účtu TikTok. Ak ste pri vytváraní účtu neposkytli telefónne číslo, bude to možno potrebné urobiť teraz. Aplikácia odošle štvormiestny kód, ktorý bude prvým potvrdením rozhodnutia o vymazaní účtu. Ďalším krokom je výber správy Uvažujete o odstránení svojho účtu

. Ak bola odpoveď áno, príde ďalšia textová správa, musíte vstúpiť a stlačiť Pokračovať. Týmto spôsobom bude účet nakoniec odstránený.

Odstraňujú sa príspevky na TikToku

Ak sa niekto rozhodne odstrániť iba príspevky, namiesto úplného odstránenia svojho účtu TikTok musí tiež vedieť, ako na to. Videá je možné mazať iba jednotlivo, nie je možné ich hromadne mazať. Pre ľudí, ktorí majú dlhodobý a vysoko aktívny účet, to môže byť veľmi prácne a časovo náročné. Začnite mazať príspevky TikTok výberom svojho účtu a následným výberom galérie. Musíte zvoliť video, ktoré chcete vymazať. Ak to chcete urobiť, vyberte ikonu trojbodovej ponuky a klepnite na Odstrániť. To je to, čo by ste mali robiť s každým videom, ktoré musí byť vymazané. Vymazanie záznamu je nevratné, mali by ste si to preto dobre premyslieť. 

Účet TikTok bol odstránený - čo ďalej?

Mnoho ľudí odstraňuje svoj účet TikTok nie preto, že by sa nudili, ale preto, že chcú začať odznova, a majú nové nápady, ktoré chcú predviesť v novom účte. Ak to chcete urobiť, musíte znova vytvoriť nový účet, ktorý vám poskytne nové príležitosti a umožní vám ukázať sa z inej stránky. Preregistrácia nie je zložitá.

  1. Otvorte platformu TikTok, zadajte dátum narodenia a pokračujte k bodu Zaregistrujte sa pomocou telefónu lub e-mail. Musí byť vybratá jedna možnosť.
  2. Na e-mail alebo textovú správu bude zaslaný potvrdzovací kód, ktorý je potrebné zadať do okna žiadať.
  3. Ďalším krokom je výber prihlásenia a používateľa a potvrdenie, že nie ste robot.

A váš účet TikTok je pripravený. Môžete ich začať vytvárať podľa nových nápadov.

ODPOVEĎ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu