Ako pridať fotografiu do Máp Google?

0
ako pridať obrázok do google maps

Pridajte a zdieľajte fotografie do Máp Google

mapy Google slúžia svojim používateľom nielen tak, aby ste videli, kde sa dané miesto nachádza. Ponúka mnoho ďalších užitočných funkcií. Užívatelia uprednostňujú najmä GPS, zemepisné súradnice a fotografie miest podľa vlastného výberu.

Ak chcete pridať fotografiu z webu daného miesta, mali by ste:

  • spustite Mapy Google, zadajte zaujímavé miesto a vyhľadajte ho,
  • vyberte nájdené miesto a použite možnosť „pridať obrázok",
  • automaticky sa otvorí prázdne pole, do ktorého potiahnete fotografiu, ktorá vás zaujíma (ďalšou možnosťou je použiť príkaz viditeľný na webe: "Vyberte fotografie, ktoré chcete nahrať„)

Je tiež možné pridať fotografie z „Váš príspevok"

  • musíte zapnúť históriu polohy a potom spustiť mapy Google,
  • Vyberte možnosť „Váš príspevok„V ponuke v ľavom hornom rohu
  • po otvorení karty "Váš príspevok„, Môžeme zvoliť správu“Pridajte fotografie do máp",
  • ak chcete zverejniť fotografiu alebo fotografie, kliknite na ne
  • nakoniec vyberieme možnosť v hornej časti obrazovky: "Zverejniť"

Po zverejnení fotografií si ich môžeme pozrieť. Na zobrazenie fotografií, ktoré nás zaujímajú, by sme mali:

  • otvorte Mapy Google,
  • vyberte správu "Váš príspevok„V ľavom hornom rohu,
  • vyberte fotografiu, ktorú chcete zobraziť.

Upozorňujeme, že všetky fotografie, ako aj názory, ktoré realizujeme, sú viditeľné pre ostatných používateľov.

Môžete tiež skryť fotografie, ktoré zverejníte, aby neboli viditeľné vo vašom verejnom profile. Fotografia alebo názor bude bohužiaľ stále viditeľný na webe daného miesta, pokiaľ ho priamo neodstránime. Skrytie fotografie by sa malo vykonať nasledovne:

  • otvorte Mapy Google,
  • vyberte možnosť "Váš príspevok„Na ľavej strane ponuky
  • kliknite na nastavenia profilu,
  • vypnúť možnosť: "Zobraziť položky uverejnené vo vašom profile".

Zdieľanie fotografií:

  • otvorte Mapy Google,
  • vyberte možnosť "Váš príspevok„Z ponuky vľavo
  • spustiť „Zdjęcia", Používa sa na zobrazenie predtým nahraných fotografií,
  • rozhodnúť sa, ktorú fotografiu chceme zdieľať,
  • vyberte možnosť "viac", a potom "Udostępnij„Nachádza sa v pravom hornom rohu.

Ďalšou možnosťou, ktorá nás zaujíma, je odstránenie fotografií, ktoré môžeme použiť vo vyhľadávacom nástroji alebo z máp Google.

Odstraňovanie fotografií z vyhľadávacieho nástroja:

  • otvorte Mapy Google,
  • vyberte možnosť "Váš príspevok„V ponuke v ľavom hornom rohu
  • spustiť „Zdjęcia„Ak chcete zobraziť fotografie nahrané používateľom,
  • vyberte danú fotografiu a kliknite na „viac", a potom "odstrániť túto fotografiu".

Vymazanie fotografie môže trvať niekoľko minút. Ak sú zmeny neviditeľné, môžete skúsiť zavrieť kartu „Váš príspevok„A potom to reštartovať.

Fotografie odstránené z vyhľadávacieho nástroja sa automaticky odstránia v Mapách Google, upozorňujeme však, že sa neodstránia z:

  • galériu na telefóne alebo inom multimediálnom zariadení,
  • Fotky Google, keď je zapnutá funkcia zálohovania a synchronizácie,
  • Disk Google, ak je zapnutá synchronizácia.

ODPOVEĎ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu