Deaktivácia účtu na fb, čo to je, t. J. Ako odstrániť účet na Facebooku?

0
deaktivácia účtu na fb čo to je alebo ako vymazať účet na facebooku

facebook je webová stránka, ktorá v súčasnosti vedie medzi sociálnymi sieťami. Umožňuje bezplatnú komunikáciu medzi priateľmi, umožňuje vám zdieľať a dozvedieť sa zaujímavý obsah. Vďaka tejto webovej stránke je ľahké byť informovaný o udalostiach plánovaných v tejto oblasti alebo o informáciách, ktoré im poskytujú vaše obľúbené kapely fanpages.

Stáva sa však, že sa rozhodnú používatelia odstráňte svoje účty na webe. Dôvody sú rôzne - niektoré stránky sa nudili, niektoré ich aj tak prestali používať, iné chcú iba na chvíľu zmiznúť z internetu. Deaktivácia účtu však nie je pre každého ľahká úloha.

Ako odstránim profil na Facebooku?

Ak chcete odstrániť účet na Facebooku, musíte ho najskôr deaktivovať. Profil nemôžete vymazať okamžite - musí byť na chvíľu deaktivovaný. Po určitom čase sa automaticky odstráni, pokiaľ sa používateľ nerozhodne odhlásiť sa z odstránenia účtu. Potom stačí deaktiváciu zrušiť prihlásením.

Účet Facebook môžete deaktivovať do

  1. prihlásením na webovú stránku
  2. zadaním karty „Nastavenia a súkromie“ a potom v nastaveniach
  3. V sekcii „Vaše informácie na Facebooku“ kliknite na „Vlastníctvo a kontrola účtu“.
  4. Potom sa zobrazí „Deaktivácia a odstránenie“ a potom možnosť „Odstrániť účet“.
  5. Systém potom používateľa prevedie ďalšími krokmi odstránenia účtu.
  6. Potom by ste mali zvoliť možnosť „Pokračovať v odstraňovaní účtu“ a potom kliknúť na príkaz „Odstrániť účet“ v dolnej časti stránky.
  7. Zobrazí sa lišta na zadanie hesla, ktoré používateľ použil na prihlásenie na webovú stránku.
  8. Po jeho zadaní zvoľte „Pokračovať“ a potom „Odstrániť účet“.
  9. Používateľský profil sa potom deaktivuje.

Po tridsiatich dňoch bude účet fb natrvalo automaticky odstránený.

Ak sa však do týchto tridsiatich dní rozhodnete zrušiť proces odstránenia účtu, jednoducho sa prihláste na stránku pomocou svojho hesla a prihlásenia a deaktivačný proces sa ukončí a budete môcť znova používať Facebook a Messenger FB

. Po prihlásení na portál stačí zvoliť možnosť „Zrušiť odstránenie“.

Odstránenie obsahu zverejneného používateľom zo stránky môže trvať až 90 dní, počas tohto obdobia však už nebude k dispozícii iným používateľom Facebooku.

Ak máte vo svojom účte fb dôležité informácie, fotografie alebo iné údaje, ktoré by ste si chceli ponechať, pred spustením procesu deaktivácie si prosím uložte kópiu. Po odstránení účtu už ho nebudete môcť obnoviť. Je však dôležité, aby ste si to uvedomili aj po odstránení profilu správy, ktoré ste si vymenili s ostatnými používateľmi, budú stále ponechané v ich čete.

Ak teda chcete svoj profil odstrániť, aby ste sa zbavili správ odosielaných iným používateľom z Internetu, myslite na to - správy aj tak zostanú a strata vášho účtu po trvalom odstránení bude nenávratná. Ak ste si však istí, že chcete natrvalo odstrániť svoj profil, uložte si kópiu svojich údajov a postupujte podľa pokynov v texte vyššie. Nezabudnite, že ak si to rozmyslíte, do XNUMX dní môžete zrušiť deaktiváciu účtu fb.

ODPOVEĎ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu