Ako niekoho zablokujem na Instagrame? - Krok za krokom

0
ako krok za krokom niekoho zablokovať na instagrame

Instagram je veľmi populárna aplikácia, ktorú už používa viac ako miliarda ľudí po celom svete. to je sociálna sieť patriaci facebookktorých hlavnou myšlienkou bolo umožniť používateľom upravovať fotografie a filmy, posielanie textových správ a hľadanie obsahu, ktorý nás zaujíma, pomocou # hashtags, umiestnenie alebo geografické značky.

Niet pochýb o tom, že aplikácia neustále rastie a väčšina ľudí to robí Účet Instagram zhromažďuje okolo seba menšiu alebo väčšiu komunitu. Najčastejšie máme puto s ľuďmi, ktorých pozorujeme, alebo s tými, ktorých pozorujeme, takže je skvelé, keď máme príležitosť byť s nimi v kontakte. Niekedy však existujú aj menej príjemné situácie, ktoré nás z nejakého dôvodu nútia blokovanie daného používateľa

. Ak nestačí funkcia odstránenia zo skupiny priateľov alebo blokovania možnosti komentovania našich fotografií a videí, Instagram umožnila urobiť radikálnejší krok, aký je blokuje úplne iného používateľa.

Ako niekoho zablokujem na Instagrame?

Ak chcete zablokovať iného používateľa, postupujte takto:

1. Prejdite na profil používateľa, ktorého chcete blokovať

2. Dotknite sa elips (Android) alebo  (počítač / iPhone / iPad)

3. Vyberte Zablokuj to lub Odomknúť

4. Potvrďte akciu opätovným stlačením možnosti Zablokuj to lub Odomknúť

Dôležité je, že Instagram nebude používateľa informovať, že sme ho práve zablokovali.

Účinkom blokovania je, že táto osoba nemôže nájsť náš účet alebo Instagramové príbehy a naše príspevky však môže stále spomínať naše meno na webe, hoci o ňom nebudeme dostávať nijaké upozornenia. Riešením tejto situácie je zmena názvu nášho profilu, čo úplne zabráni akémukoľvek kontaktu alebo zmienke o nás blokovanou osobou.

Po zablokovaní bude akýkoľvek pokus poslať nám správu na Priame bude neúčinné a zmiznú aj všetky vlákna rozhovoru s danou osobou.

Instagram umožnil odblokovať používateľa, ktorého sme predtým zablokovali. Ak sme si to rozmysleli a chceme ho vrátiť do našej skupiny priateľov, môžeme to urobiť podľa pokynov vyššie, ale musíme zvoliť Odblokovať. Mali by ste však vedieť, že takáto operácia bude úspešná, iba ak nás táto osoba medzitým nezablokovala.

ODPOVEĎ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu