Cum să ștergeți postări, videoclipuri și contul dvs. TikToku

0
cum să ștergeți postările de filme și contul tiktoku

TIC-tac este una dintre cele mai populare aplicații pentru a înlocui Musical.ly. Reunește o comunitate, în special tineri între 12 și 20 de ani, în 150 de țări. Aplicația vă permite să urmăriți și înregistrând videoclipuri foarte scurte sub melodia ta preferată. Înregistrările sunt similare cu videoclipurile muzicale. Videoclipul înregistrat poate fi modificat folosind instrumentele cu care este echipată platforma. Acestea sunt i.a. efecte speciale sau autocolante.

Asa numitul tendințe și provocări, adică diverse moduri și provocări care sunt înregistrate și lansate în lume. Pentru a putea profita de oportunitățile oferite de platformă, trebuie să creați un cont care, în funcție de preferințe, poate fi privat sau public. Puteți utiliza aplicația TikTok atât pe computer, cât și pe telefon. După ce au cunoscut aplicația, mulți utilizatori renunță și vor să-și șteargă contul TikToku. Este usor? Cum se poate face acest lucru?

Cum îmi șterg contul TikTok?

Pot exista numeroase motive pentru eliminarea unui cont din aplicația TikTok. De multe ori, aplicația pur și simplu nu mai joacă, devine plictisitoare și devine redundantă. Ocupă spațiu inutil, deci merită să scapi de el. Uneori, utilizatorii constată că contul lor TikTok nu arată așa cum vor, vor să o ia de la capăt, complet diferit. Mulți utilizatori se rușinează de acțiunile lor anterioare și nu doresc ca acestea să fie vizualizate și comentate. Desigur, puteți juca cu ștergerea manuală a tuturor postărilor TikTok, dar este foarte laborioasă, o soluție mult mai bună este să ștergeți vechiul și să creați un profil nou. Ștergerea contului TikTok poate fi uneori problematică. Merită să citiți ghidul, care vă va spune cum să o faceți într-un mod relativ rapid și simplu.

Eliminarea contului TikTok din aplicație

Primul lucru de făcut este:

  1. conectați-vă la contul dvs. și accesați setările din colțul din dreapta sus.
  2. atunci alege intimitate și selectați un punct Administreaza-ti contul,
  3. Următorul Vă gândiți să vă ștergeți contul. S-ar putea părea că acesta este sfârșitul, dar, din păcate, nu este. Când alegem să ștergem contul, aplicația ne va redirecționa către procesul de verificare.
  4. Va fi necesar să introduceți parola, după care vor apărea informații detaliate, care pot duce la riscul ștergerii contului.

Ștergerea contului TikTok - consecințe

  • După ștergerea contului, utilizatorul nu se va mai putea conecta,
  • Utilizatorul va pierde accesul la videoclipurile pe care le-a înregistrat,
  • Utilizatorul pierde toți adepții postărilor sale,
  • Utilizatorul nu va putea recupera bani pentru articolele cumpărate,
  • Informațiile din afara contului, adică mesajele, conținutul de chat vor fi în continuare vizibile pentru alți utilizatori conectați ai portalului,

Dacă suntem de acord cu consecințele ștergerii contului, apăsați butonul Ștergeți contul și confirmați în final selecția. Contul nu va fi șters imediat. Acesta va fi dezactivat timp de 30 de zile și numai după acel timp va fi șters definitiv. În termen de 30 de zile, vă puteți răzgândi și vă puteți readuce contul la existență.

Eliminarea contului TikTok utilizând Facebook

De asemenea, vă puteți șterge contul TikTok conectându-vă cu Facebook. Într-o astfel de situație, este adesea necesar să furnizați un număr de telefon, care este o formă de verificare a utilizatorului. Verificarea pozitivă este o condiție prealabilă pentru ștergerea cu succes a contului dvs. TikTok. Dacă nu ați furnizat un număr de telefon la crearea contului, poate fi necesar să faceți acest lucru acum. Aplicația va trimite un cod din patru cifre, care va fi prima confirmare a deciziei de ștergere a contului. Următorul pas este selectarea mesajului Vă gândiți să vă ștergeți contul

. Dacă răspunsul a fost da, va apărea un alt mesaj text, trebuie să introduceți și să apăsați Continuare. În acest fel, contul va fi șters în cele din urmă.

Ștergerea postărilor pe TikTok

Dacă cineva decide să șteargă doar postările, în loc să-și șteargă complet contul TikTok, trebuie să știe cum să o facă. Videoclipurile pot fi șterse numai individual, nu este posibil să le ștergeți masiv. Pentru persoanele care au un cont de lungă durată și foarte activ, acest lucru poate fi foarte laborios și consumator de timp. Începeți să ștergeți postările TikTok selectând contul dvs. și apoi selectând galeria. Trebuie să selectați videoclipul pe care doriți să îl ștergeți. Pentru aceasta, selectați pictograma meniului cu trei puncte și atingeți Ștergeți. Acesta este modul în care ar trebui să procedați la fiecare videoclip destinat ștergerii. Ștergerea unei înregistrări este ireversibilă, deci ar trebui să vă gândiți cu atenție la aceasta. 

Contul TikTok șters - ce urmează?

Mulți oameni își șterg contul TikTok nu pentru că s-au plictisit, ci pentru că vor să o ia de la capăt, au idei noi pe care vor să le arate într-un cont nou. Pentru a face acest lucru, trebuie să recreați un cont nou care să vă ofere noi oportunități, care să vă permită să afișați o altă pagină. Reînregistrarea nu este dificilă.

  1. Deschideți platforma TikTok, introduceți data nașterii și continuați cu punctul Înregistrați-vă folosind telefonul lub e-mail. Trebuie selectată o opțiune.
  2. Un cod de confirmare va fi trimis la e-mail sau mesaj text, care ar trebui să fie introdus în fereastră cere.
  3. Următorul pas este să alegeți un login și un utilizator și să confirmați că nu sunteți un robot.

Și contul dvs. TikTok este gata. Puteți începe să le creați în funcție de idei noi.

LĂSAȚI UN RĂSPUNS

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.