Istoricul în Google Maps - cum să-l ștergeți?

istoric în Google Maps cum să-l ștergeți

Activarea „activității pe internet și a aplicațiilor” înseamnă că dispozitivele înregistrează practic fiecare mișcare pe care o faci. Cum șterg istoricul Google Maps? Este posibil deloc? Cum funcționează acest proces pentru diferite dispozitive? Veți găsi răspunsul la aceste întrebări și la alte întrebări în articolul de mai jos.

Cum să ștergeți istoricul Google Maps de pe un dispozitiv Android

Mai întâi, trebuie să vizualizați Istoricul hărților. Pe dispozitive precum telefon sau tabletăcare utilizează Android, puteți face acest lucru după ce deschideți aplicația Maps și vă conectați la ea. Apoi găsiți butonul Meniu în colțul din stânga sus (trei liniuțe, așa-numitul „hamburger”), selectați „setările", și apoi "Istoria Hărților". Acum aveți două opțiuni: ștergeți tot istoricul sau doar elementele selectate.

Dacă decideți să ștergeți toate datele - apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de„Și marcați în această secțiune”Toată perioada". Trebuie doar să confirmați această mișcare și aceasta va șterge tot istoricul Google Maps.

Dacă decideți să ștergeți doar elementele selectate din istoric, trebuie să decideți și dacă doriți să ștergeți doar anumite locuri sau, de exemplu, o anumită perioadă din istoric. Dacă doar locuri individuale - este suficient ca după deschidere "Istoricul hărților„Veți găsi locul care vă interesează și faceți clic”Șterge". Dacă doriți să ștergeți o anumită perioadă a istoricului - apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de„Și selectează”Domeniu personalizat". După ce ați selectat acest buton, puteți seta datele care vă interesează. Apoi doar faceți clic pe „mai departe„Și confirmați acest pas.

Cum să ștergeți istoricul Google Maps de pe computer

Pentru a șterge istoricul Google Maps de pe computer, trebuie mai întâi să vizualizați Istoricul hărților. Deschideți pe computer Google Maps și conectați-vă. Apoi găsiți butonul Meniu în colțul din stânga sus (trei liniuțe, așa-numitul „hamburger”) și selectați „Activitate pe Google Maps". Aici din nou aveți două opțiuni: puteți șterge tot istoricul sau doar elementele selectate.

Dacă decideți să ștergeți toate datele - apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de„Și marcați în această secțiune”Toată perioada". Tot ce trebuie să faceți este să confirmați această mișcare și astfel să eliminați toată activitatea din Google Maps.

Dacă decideți să ștergeți doar elementele selectate din istoric, trebuie să decideți și dacă doriți să ștergeți doar anumite locuri sau, de exemplu, o anumită perioadă din istoric. Dacă doar locuri individuale - este suficient ca după deschidere "Istoricul hărților

„Veți găsi locul care vă interesează și faceți clic”Șterge". Dacă doriți să ștergeți o anumită perioadă a istoricului - apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de„Și selectează”Domeniu personalizat". După ce ați selectat acest buton, puteți seta datele care vă interesează. Apoi doar faceți clic pe „mai departe„Și confirmați acest pas.

Cum să ștergeți istoricul Google Maps de pe iPhone / iPad

Pe iPhone sau iPad, deschideți aplicația Google Maps și conectați-vă. Faceți clic pe Meniu (trei liniuțe, așa-numitul „hamburger”) și selectați opțiunea „setările", și apoi "Istoria Hărților".

Dacă doriți să ștergeți toate datele din istoric - apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de„Și marcați în această secțiune”Toată perioada". Trebuie doar să confirmați această mișcare și aceasta va șterge tot istoricul Google Maps.

Dacă decideți să ștergeți doar elementele selectate din istoric, trebuie să decideți din nou dacă doriți să ștergeți doar anumite locuri sau, de exemplu, o anumită perioadă din istoric. Dacă doar locuri individuale - este suficient ca după deschidere "Istoricul hărților„Veți găsi locul care vă interesează și faceți clic”Șterge". Dacă doriți să ștergeți o anumită perioadă a istoricului - apăsați pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea „Ștergeți activitatea de„Și în această secțiune selectați opțiunea”Domeniu personalizat". După ce ați selectat acest buton, puteți seta datele care vă interesează. Apoi doar faceți clic pe „mai departe„Și veți confirma în sfârșit acest pas.

acțiune

Vezi și

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

logo oxar
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore