Cum se adaugă o fotografie pe Google Maps?

0
cum să adăugați o imagine la Google Maps

Adăugați și partajați fotografii pe Google Maps

Hărți Google își servesc utilizatorii nu numai în așa fel încât să puteți vedea unde se află un loc. Oferă multe alte funcții utile. GPS-ul este preferat în special de utilizatori coordonatele geografice și fotografii ale locurilor la alegere.

Pentru a adăuga o fotografie de pe site-ul unui anumit loc, ar trebui:

  • lansați Google Maps și introduceți locul de interes pentru noi, apoi căutați-l,
  • selectați locul găsit și utilizați opțiunea „adaugă poză",
  • se va deschide automat un câmp gol în care ar trebui să trageți fotografia care vă interesează (o altă opțiune este să utilizați comanda vizibilă pe site: "Selectați fotografiile de încărcat”)

De asemenea, puteți adăuga fotografii din „Contribuția ta":

  • trebuie să activați istoricul locației și apoi să rulați hărțile Google,
  • Selectați opțiunea „Contribuția ta„Din meniul din colțul din stânga sus,
  • după deschiderea filei "Contribuția ta", Putem alege mesajul"Adăugați fotografii pe hărți",
  • pentru a publica o fotografie sau fotografii, faceți clic pe ele
  • în cele din urmă, alegem opțiunea din partea de sus a ecranului: "Publica"

După publicarea fotografiilor, le putem vizualiza, pentru a afișa fotografiile care ne interesează, ar trebui:

  • deschideți Google Maps,
  • selectați mesajul "Contribuția ta„Situat în colțul din stânga sus,
  • selectați fotografia pe care doriți să o afișați.

Vă rugăm să rețineți că toate fotografiile, precum și opiniile pe care le implementăm, sunt vizibile pentru alți utilizatori.

De asemenea, puteți ascunde fotografiile pe care le publicați astfel încât să nu fie vizibile în profilul dvs. public. Din păcate, fotografia sau opinia vor fi în continuare vizibile pe site-ul unui anumit loc, cu excepția cazului în care o eliminăm direct. Ascunderea unei fotografii trebuie făcută după cum urmează:

  • deschideți Google Maps,
  • alege opțiunea "Contribuția dvs.„În partea stângă a meniului,
  • faceți clic pe setările profilului,
  • dezactivați opțiunea: "Afișați articolele postate în profilul dvs.".

Partajarea fotografiilor:

  • deschideți Google Maps,
  • alege opțiunea "Contribuția dvs.„Din meniul din stânga,
  • lansează „Imagini", Folosit pentru a afișa fotografiile încărcate anterior,
  • decide ce fotografie dorim să împărtășim,
  • alege opțiunea "mai mult", și apoi "acțiune„Situat în colțul din dreapta sus.

O altă opțiune care ne interesează este ștergerea fotografiilor pe care le putem realiza într-un motor de căutare sau de pe Google Maps.

Eliminarea fotografiilor din motorul de căutare:

  • deschideți Google Maps,
  • alege opțiunea "Contribuția ta„Din meniul din colțul din stânga sus,
  • lansează „Imagini„Pentru a vizualiza fotografiile încărcate de utilizator,
  • selectați o fotografie dată și faceți clic pe „mai mult", și apoi "șterge această fotografie".

Ștergerea unei fotografii poate dura câteva minute. Dacă modificările nu sunt vizibile, puteți încerca să închideți fila "Contribuția ta„Și apoi reporniți-l.

Fotografiile eliminate în motorul de căutare sunt șterse automat în Google Maps, dar rețineți că nu sunt eliminate din:

  • galerie de pe telefon sau alt dispozitiv multimedia,
  • Fotografii Google când funcția de backup și sincronizare este activată,
  • Google Drive dacă sincronizarea este activată.

LĂSAȚI UN RĂSPUNS

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.