Cum putem șterge un grup Facebook?

0
cum putem șterge un grup de pe Facebook

Rețele sociale ar trebui să ne ajute să menținem relații cu un grup mare de oameni fără a fi nevoie să îi contactăm fizic. De asemenea, servește acestui scop înființarea unui grup pe Facebook - este de a uni oameni cu interese similare, pasiuni sau obiective profesionale sau câștigătoare. Grupul de pe FB trebuie să ne ajute, dacă lucrăm la un proiect, trebuie să ne întoarcem la conversațiile anterioare sau să ne trimitem legături reciproce.

Configurarea unui grup pe Facebook este simplu și oricine o poate face. Cu toate acestea, când terminăm lucrul la un proiect, căutăm alte interese sau pur și simplu dorim să ne retragem din funcționarea unei comunități date, grupul nu mai este necesar. Cu toate acestea, nu toată lumea știe asta putem șterge și grupul de pe FB. Să vedem cum o putem face pas cu pas.

Eliminarea unui grup de pe Facebook

  • Faceți clic pe fila Aktualności și alegeți o opțiune Grupuri.
  • Alegem grupul care ne interesează și apoi facem clic pe filă membrii (situat pe partea stângă).
  • După ce ați selectat un membru al grupului, selectați simbolul celor trei puncte de lângă prenume, apoi „eliminați din grup”Și ne confirmăm alegerea.
  • Dacă am eliminat toți membrii grupului, selectați (ca administrator) opțiunea „părăsiți grupul" și "coborâți și scoateți".

Merită să ne amintim că ștergerea unui grup pe Facebook este o acțiune ireversibilă, nu o putem anula.

În plus, dacă nu suntem administratorul grupului și acesta a fost eliminat, din păcate nu vom fi anunțați despre acest lucru. Numai administratorul care este fondatorul grupului îl poate șterge. Dacă eliminăm toți membrii grupului și apoi părăsim grupul, acesta va fi eliminat singur. Datorită acestui fapt, resurse Facebook

ele nu se împrăștie și funcționează fără probleme tot timpul. Această soluție este de a preveni situațiile în care toți membrii părăsesc grupul, dar nimeni nu s-a gândit să îl elimine.

Arhivarea unui grup pe Facebook

Facebook oferă, de asemenea, opțiunea de arhivare de grup. Practic, o acțiune este diferită de ștergere prin faptul că o putem anula. Administratorii pot șterge postările, materialele și fotografiile postate pe acesta, pot accepta membri noi și le pot bloca. Grupul va fi în continuare vizibil în motorul de căutare Facebook dacă suntem membrii, fondatorul sau administratorul acestuia. Nu poate fi accesat de persoane din afară. Spre deosebire de ștergere, orice administrator de grup poate arhiva un grup, chiar dacă nu este fondatorul. Dacă dezarhivăm un grup, acesta va fi din nou vizibil în rezultatele căutării pe Facebook.

Nu uitați să vă gândiți cu atenție la decizia dvs. înainte de a șterge un grup Facebook. Dacă ne răzgândim mai târziu, va fi prea târziu, din păcate. Dacă nu suntem siguri dacă nu vom avea nevoie de materialele sau contactele colectate ulterior în grup, arhivarea temporară poate fi o soluție mai bună. Pentru persoanele care au nevoie de o prezentare vizuală a problemei, vestea bună este că este activată YouTube putem găsi cu ușurință multe videoclipuri care prezintă în mod clar și lizibil toate aspectele problemei.

LĂSAȚI UN RĂSPUNS

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.