Dezactivarea unui cont pe fb ce este, adică cum să ștergeți un cont Facebook?

0
Dezactivarea contului Facebook ce este sau cum să ștergeți un cont facebook

Facebook este un site web care în prezent conduce calea printre rețelele sociale. Permite comunicarea gratuită între prieteni, vă permite să partajați și să aflați despre conținut interesant. Datorită site-ului web, este ușor să fii la curent cu evenimentele planificate în zonă sau cu informațiile furnizate de trupele tale preferate pagini de fan.

Cu toate acestea, se întâmplă ca utilizatorii să decidă ștergeți conturile de pe site. Motivele pentru acest lucru sunt diferite - unii dintre site-uri s-au plictisit, unii oricum au încetat să-l mai folosească, alții vor doar să dispară de pe Internet pentru o vreme. Cu toate acestea, dezactivarea unui cont nu este o sarcină ușoară pentru toată lumea.

Cum șterg un profil Facebook?

Pentru a șterge un cont Facebook, trebuie mai întâi să îl dezactivați. Nu puteți șterge profilul imediat - trebuie dezactivat pentru o vreme. După un timp, acesta va fi șters automat, cu excepția cazului în care utilizatorul decide să renunțe la ștergerea contului - apoi trebuie doar să vă conectați pentru a anula dezactivarea.

Vă puteți dezactiva contul Facebook prin

  1. conectându-vă la site
  2. introducând fila „Setări și confidențialitate”, apoi în setări
  3. În secțiunea „Informațiile dvs. Facebook”, dați clic pe „Proprietatea și controlul contului”.
  4. Apoi va fi afișat „Dezactivare și ștergere”, urmat de opțiunea „Șterge contul”.
  5. Apoi, sistemul va ghida utilizatorul prin următorii pași de ștergere a contului.
  6. Apoi ar trebui să selectați „Continuați să ștergeți contul”, apoi să faceți clic pe comanda „Ștergeți contul” din partea de jos a paginii.
  7. Va apărea o bară pentru introducerea parolei pe care utilizatorul a folosit-o pentru a se conecta la site.
  8. După ce ați introdus-o, selectați „Continuați” și apoi „Ștergeți contul”.
  9. Profilul utilizatorului va fi apoi dezactivat.

După treizeci de zile, contul fb va fi șters definitiv automat.

Cu toate acestea, dacă, în aceste treizeci de zile, decideți că doriți să anulați procesul de ștergere a contului, pur și simplu conectați-vă la site cu parola și autentificarea și procesul de dezactivare se va încheia și veți putea folosi Facebook din nou și Messenger FB

. După conectarea la portal, trebuie doar să selectați opțiunea „Anulați ștergerea”.

Poate dura până la 90 de zile până când conținutul utilizatorului va fi eliminat de pe site, dar în acest timp nu va mai fi disponibil pentru ceilalți utilizatori Facebook.

Dacă aveți informații importante, fotografii sau alte date în contul dvs. fb pe care doriți să le păstrați, vă rugăm să salvați o copie înainte de a începe procesul de dezactivare. După ce contul dvs. este șters, nu îl veți mai putea recupera. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți și de faptul că după ștergerea profilului mesajele pe care le-ați schimbat cu alți utilizatori vor fi păstrate în chatul lor.

Deci, dacă doriți să vă ștergeți profilul pentru a scăpa de mesajele trimise către alți utilizatori de pe Internet, gândiți-vă - mesajele vor rămâne oricum, iar pierderea contului după ștergerea permanentă va fi ireversibilă. Cu toate acestea, dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți definitiv profilul, salvați o copie a datelor dvs. și urmați pașii din textul de mai sus. Amintiți-vă, de asemenea, că, dacă vă răzgândiți, puteți anula dezactivarea contului dvs. fb în termen de treizeci de zile.

LĂSAȚI UN RĂSPUNS

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.