Slik sletter du innlegg, videoer og TikToku-kontoen din

hvordan du sletter filminnlegg og tiktoku-konto

TikTok er en av de mest populære applikasjonene for å erstatte Musical.ly. Det samler et samfunn, hovedsakelig unge mennesker mellom 12 og 20 år, i 150 land. Programmet lar deg se og spiller inn veldig korte videoer under favorittmusikken din. Opptakene ligner på musikkvideoer. Den innspilte videoen kan endres ved hjelp av verktøyene som plattformen er utstyrt med. Disse er bl.a. spesialeffekter eller klistremerker.

Den såkalte trender og utfordringer, dvs. forskjellige moter og utfordringer som blir registrert og sluppet ut i verden. For å kunne utnytte mulighetene som tilbys av plattformen, må du opprette en konto, som avhengig av dine preferanser kan være privat eller offentlig. Du kan bruke TikTok-appen på både datamaskinen og telefonen. Etter å ha blitt kjent med appen, slutter mange brukere og vil slette TikToku-kontoen sin. Er det lett? Hvordan kan dette gjøres?

Hvordan sletter jeg TikTok-kontoen min?

Det kan være mange grunner til å fjerne en konto fra TikTok-applikasjonen. Ofte stopper applikasjonen bare å spille, blir kjedelig og blir overflødig. Det tar plass unødvendig, så det er verdt å bli kvitt det. Noen ganger oppdager brukere at TikTok-kontoen ikke ser ut som de vil, de vil starte på nytt, helt annerledes. Mange brukere skammer seg over sine tidligere handlinger og ønsker ikke at de skal bli sett på og kommentert. Selvfølgelig kan du leke med manuell sletting av alle TikTok-innlegg, men det er veldig arbeidskrevende, en mye bedre løsning er å slette den gamle og opprette en ny profil. Slette TikTok-kontoen din kan noen ganger være problematisk. Det er verdt å lese guiden, som vil fortelle deg hvordan du gjør det på en relativt rask og enkel måte.

Fjerner TikTok-kontoen fra applikasjonen

Den første tingen å gjøre er:

  1. logg inn på kontoen din og gå til innstillingene i øvre høyre hjørne.
  2. velg deretter personvern og velg et punkt Administrer kontoen din,
  3. neste Du vurderer å slette kontoen din. Det kan se ut til at dette er slutten, men dessverre er det ikke. Når vi velger å slette kontoen, vil applikasjonen omdirigere oss til bekreftelsesprosessen.
  4. Det vil være nødvendig å oppgi passordet, hvoretter detaljert informasjon vil vises, noe som kan føre til at kontoen slettes.

Sletting av TikTok-konto - konsekvenser

  • Etter at kontoen er slettet, vil ikke brukeren kunne logge på lenger,
  • Brukeren mister tilgangen til videoene han har spilt inn,
  • Brukeren mister alle følgere av innleggene sine,
  • Brukeren vil ikke kunne gjenopprette penger for de kjøpte varene,
  • Informasjon utenfor kontoen, dvs. meldinger, chatinnhold vil fremdeles være synlig for andre påloggede brukere av portalen,

Hvis vi er enige i konsekvensene av å slette kontoen, trykk på Slett konto-knappen og bekreft til slutt valget. Kontoen blir ikke slettet umiddelbart. Den vil bli deaktivert i 30 dager, og først etter den tiden blir den slettet permanent. I løpet av 30 dager kan du ombestemme deg og bringe kontoen din tilbake.

Fjerner TikTok-kontoen ved hjelp av Facebook

Du kan også slette TikTok-kontoen din ved å logge på med Facebook. I en slik situasjon er det ofte nødvendig å oppgi et telefonnummer, som er en form for brukerbekreftelse. Positiv bekreftelse er en forutsetning for å kunne slette TikTok-kontoen. Hvis du ikke oppga et telefonnummer da du opprettet kontoen din, kan det hende du må gjøre det nå. Søknaden sender en firesifret kode, som vil være den første bekreftelsen på beslutningen om å slette kontoen. Neste trinn er å velge meldingen Tenker du på å slette kontoen din?

. Hvis svaret var ja, kommer en annen tekstmelding, du må skrive inn og trykke Fortsett. På denne måten blir kontoen endelig slettet.

Slette innlegg på TikTok

Hvis noen bestemmer seg for å bare slette innlegg, i stedet for å slette TikTok-kontoen helt, må de også vite hvordan de skal gjøre det. Videoer kan bare slettes enkeltvis, det er ikke mulig å slette dem massivt. For folk som har en langvarig og svært aktiv konto, kan dette være veldig arbeidskrevende og tidkrevende. Slette innlegg på TikTok bør starte med å velge en konto og deretter velge galleriet. Du må velge videoen du vil slette. For å gjøre dette, velg trepunktsmenyikonet og trykk på Slett. Dette er hva du bør gjøre med en video som må slettes. Det er irreversibelt å slette et opptak, så du bør tenke nøye gjennom det. 

TikTok-konto slettet - hva neste?

Mange sletter TikTok-kontoen sin ikke fordi de kjeder seg, men fordi de vil begynne på nytt, har de nye ideer som de ønsker å presentere i en ny konto. For å gjøre dette må du opprette en ny konto som gir deg nye muligheter, som lar deg vise deg fra en annen side. Omregistrering er ikke vanskelig.

  1. Åpne TikTok-plattformen, skriv inn fødselsdatoen din og fortsett til punktet Registrer deg ved hjelp av telefonen lub e-post. Ett alternativ må velges.
  2. En bekreftelseskode vil bli sendt til e-posten eller tekstmeldingen, som skal legges inn i vinduet spørre.
  3. Neste trinn er å velge en pålogging og en bruker og bekrefte at du ikke er en robot.

Og TikTok-kontoen din er klar. Du kan begynne å lage dem i henhold til nye ideer.

Udostępnij

Se også

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

oxary logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore