Hvordan legger jeg til et bilde på Google Maps?

hvordan du legger til et bilde på google maps

Legg til og del bilder til Google Maps

Google Maps de betjener brukerne sine ikke bare på en slik måte at du kan se hvor et sted er. Den tilbyr mange andre nyttige funksjoner. Spesielt foretrukket av brukerne er GPS, geografiske koordinater og bilder av steder du ønsker.

For å legge til et bilde fra nettstedet til et gitt sted, bør du:

  • start Google Maps og skriv inn interessepunktet for oss, og søk deretter etter det,
  • velg det funnet stedet og bruk alternativet "legg til bilde"
  • et tomt felt åpnes automatisk, der du skal dra bildet du er interessert i (et annet alternativ er å bruke kommandoen som er synlig på nettstedet: "Velg bilder du vil laste opp”)

Det er også mulig å legge til bilder fra "Ditt bidrag":

  • du må slå på historikken til stedet og kjøre kartene Google,
  • Velg alternativet "Ditt bidrag"Fra menyen øverst til venstre,
  • etter å ha åpnet kortet "Ditt bidrag", vi kan velge budskapet"Legg til bilder på kartene"
  • Klikk på dem for å publisere et eller flere bilder
  • til slutt velger vi alternativet øverst på skjermen: "publisere"

Etter publisering av bildene kan vi se dem, for å vise bildene vi er interessert i, bør vi:

  • åpne Google Maps,
  • velg meldingen "Ditt bidrag"I øvre venstre hjørne,
  • velg bildet du vil vise.

Vær oppmerksom på at alle bilder, så vel som meningene vi implementerer, er synlige for andre brukere.

Du kan også skjule bilder du publiserer slik at de ikke er synlige i den offentlige profilen din. Dessverre vil bildet eller meningen fortsatt være synlig på nettstedet til et gitt sted, med mindre vi fjerner det direkte. Å skjule et bilde bør gjøres på følgende måte:

  • åpne Google Maps,
  • velg alternativet "Ditt bidrag"På venstre side av menyen,
  • klikk på profilinnstillinger,
  • deaktiver alternativet: "Vis elementer lagt ut på profilen din".

Dele bilder:

  • åpne Google Maps,
  • velg alternativet "Ditt bidrag"Fra menyen til venstre,
  • start fanen "Bilder", For å vise tidligere opplastede bilder,
  • bestemme hvilket bilde vi vil dele,
  • velg alternativet "mer", og så "Udostępnij"Ligger i øvre høyre hjørne.

Et annet alternativ som interesserer oss er å slette bilder som vi kan bruke i en søkemotor eller fra Google maps.

Fjerne bilder fra søkemotoren:

  • åpne Google Maps,
  • velg alternativet "Ditt bidrag"Fra menyen øverst til venstre,
  • start fanen "Bilder"For å vise bilder lastet opp av brukeren,
  • velg bildet og klikk på "mer", og så "slett dette bildet".

Det kan ta flere minutter å slette et bilde. Hvis endringene er usynlige, kan du prøve å lukke fanen "Ditt bidrag"Og start den på nytt.

Bilder som er slettet i søkemotoren slettes automatisk i Google Maps, men vær oppmerksom på at de ikke fjernes fra:

  • galleri på telefonen eller annen multimediaenhet,
  • Google-bilder når sikkerhetskopierings- og synkroniseringsfunksjonen er slått på,
  • Google Disk hvis synkronisering er slått på.

Udostępnij