Historie i Google Maps - hvordan sletter du den?

0
historie på google maps hvordan du sletter den

Aktivering av "internett- og applikasjonsaktivitet" betyr at enhetene registrerer praktisk talt hver eneste bevegelse du gjør. Hvordan sletter jeg Google Maps-historikken? Er det mulig i det hele tatt? Hvordan fungerer denne prosessen for forskjellige enheter? Du finner svaret på disse og andre spørsmål i artikkelen nedenfor.

Slik sletter du Google Maps-historikken fra en Android-enhet

Først må du se karthistorikken. På enheter som telefon eller nettbrettsom bruker Android, kan du gjøre det etter å ha åpnet Maps-applikasjonen og logget på den. Finn så Meny-knappen i øvre venstre hjørne (tre streker, den såkalte "hamburgeren"), velg "innstillinger", og så "Historie av kart". Nå har du to alternativer: slett all historikk eller bare valgte elementer.

Hvis du bestemmer deg for å slette alle data - trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velg alternativet "Slett aktivitet av"Og merk i denne delen"Hele perioden". Du trenger bare å bekrefte dette trekket og dette vil slette all Google Maps-historikken.

Hvis du bestemmer deg for å slette kun utvalgte elementer i historikken, må du også bestemme om du vil slette kun bestemte steder eller for eksempel en bestemt periode i historikken. Hvis bare enkeltplasser - det er nok at etter åpning "Karthistorie"Du finner stedet du er interessert i og klikker"Usún". Hvis du vil slette en viss periode med historikk - trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velg alternativet "Slett aktivitet av"Og velg"Egendefinert omfang". Etter å ha valgt denne knappen, kan du angi datoene du er interessert i. Deretter klikker du bare "videre"Og du bekrefter dette trinnet.

Hvordan slette Google Maps-historikken fra datamaskinen

For å slette Google Maps-historikken fra datamaskinen din, må du først se Kartlogg. Åpne på datamaskinen Google Maps og logg inn. Finn så Meny-knappen i øvre venstre hjørne (tre streker, den såkalte "hamburgeren") og velg "Aktivitet på Google Maps". Her har du igjen to alternativer: du kan slette all historikk eller bare utvalgte elementer.

Hvis du bestemmer deg for å slette alle data - trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velg alternativet "Slett aktivitet av"Og merk i denne delen"Hele perioden". Alt du trenger å gjøre er å bekrefte dette trekket og dermed fjerne all aktivitet i Google Maps.

Hvis du bestemmer deg for å slette kun utvalgte elementer i historikken, må du også bestemme om du vil slette kun bestemte steder eller for eksempel en bestemt periode i historikken. Hvis bare enkeltplasser - det er nok at etter åpning "Karthistorie

"Du finner stedet du er interessert i og klikker"Usún". Hvis du vil slette en viss periode med historikk - trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velg alternativet "Slett aktivitet av"Og velg"Egendefinert omfang". Etter å ha valgt denne knappen, kan du angi datoene du er interessert i. Deretter klikker du bare "videre"Og du bekrefter dette trinnet.

Slik sletter du Google Maps-historikken fra iPhone / iPad

Åpne Google Maps-appen på iPhone eller iPad og logg på. Klikk på menyen (tre streker, den såkalte "hamburgeren") og velg alternativet "innstillinger", og så "Historie av kart".

Hvis du vil slette alle data fra historikken - trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velg alternativet "Slett aktivitet av"Og merk i denne delen"Hele perioden". Du trenger bare å bekrefte dette trekket og dette vil slette all Google Maps-historikken.

Hvis du bestemmer deg for å slette kun utvalgte elementer i historikken, må du bestemme på nytt om du vil slette kun bestemte steder eller for eksempel en bestemt periode i historikken. Hvis bare enkeltplasser - det er nok at etter åpning "Karthistorie"Du finner stedet du er interessert i og klikker"Usún". Hvis du vil slette en viss periode med historikk - trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne og velg alternativet "Slett aktivitet av"Og i denne delen velger du alternativet"Egendefinert omfang". Etter å ha valgt denne knappen, kan du angi datoene du er interessert i. Deretter klikker du bare "videre"Og du vil endelig bekrefte dette trinnet.

FORLATT ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her