Hvordan kan vi slette en Facebook-gruppe?

0
hvordan kan vi slette en gruppe på facebook

Sosiale medier de skal hjelpe oss med å opprettholde relasjoner med en stor gruppe mennesker uten å måtte kontakte dem fysisk. Det tjener også dette formålet sette opp en gruppe på Facebook - er å forene mennesker med lignende interesser, lidenskaper eller profesjonelle eller tjene mål. Gruppen på FB skal hjelpe oss, hvis vi jobber med ett prosjekt, må vi gå tilbake til tidligere samtaler eller sende lenker til hverandre.

Sette opp en gruppe på Facebook det er enkelt og alle kan gjøre det. Når vi er ferdige med et prosjekt, ser etter andre interesser eller bare ønsker å trekke oss fra funksjonen til et gitt samfunn, er gruppen ikke lenger nødvendig. Imidlertid vet ikke alle det vi kan også slette gruppen på FB. La oss se hvordan vi kan gjøre det trinn for trinn.

Fjerne en gruppe fra Facebook

  • Klikk på fanen Aktualności og velg et alternativ Grupper.
  • Vi velger gruppen som interesserer oss og klikker deretter på fanen medlemmer (plassert på venstre side).
  • Når du har valgt et gruppemedlem, velger du de tre prikkesymbolene ved siden av fornavnet, og deretter "fjern fra gruppen”Og vi bekrefter vårt valg.
  • Hvis vi har fjernet alle medlemmene i gruppen, velger du (som administrator) alternativet "forlate gruppen"og"senk og fjern".

Det er verdt å huske at å slette en gruppe på Facebook er en irreversibel handling, vi kan ikke angre den.

I tillegg, hvis vi ikke er gruppeadministrator og den er fjernet, vil vi dessverre ikke bli varslet om det. Bare administratoren som er gruppestifter kan slette den. Hvis vi fjerner alle medlemmene i gruppen og deretter forlater gruppen, blir den fjernet på egenhånd. Takket være dette, ressurser Facebook

de får ikke søppel og det fungerer greit hele tiden. Denne løsningen er å forhindre situasjoner når alle medlemmer forlater gruppen, men ingen har tenkt å fjerne den.

Arkivering av en gruppe på Facebook

Facebook tilbyr også muligheten for gruppearkivering. I utgangspunktet er en handling forskjellig fra sletting ved at vi kan angre den. Administratorer kan slette innlegg, materiale og bilder lagt ut på det, godta nye medlemmer og blokkere dem. Gruppen vil fremdeles være synlig i Facebook-søkemotoren hvis vi er dens medlem, grunnlegger eller administrator. Det er ikke tilgang til utenforstående. I motsetning til sletting kan enhver gruppeadministrator arkivere en gruppe, selv om den ikke er grunnleggeren. Hvis vi arkiverer en gruppe, vil den igjen være synlig i søkeresultatene på Facebook.

Husk å tenke nøye gjennom din beslutning før vi sletter en Facebook-gruppe. Hvis vi ombestemmer oss senere, blir det dessverre for sent. Hvis vi ikke er sikre på om vi ikke trenger materialet eller kontaktene som er samlet inn i gruppen senere, kan midlertidig arkivering være en bedre løsning. For folk som trenger en visuell presentasjon av problemet, er gode nyheter den Youtube vi kan enkelt finne mange videoer som tydelig og leselig presenterer alle aspekter av problemet.

FORLATT ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her