Hvordan logger jeg ut av Facebook? automatisk utlogging av Facebook fra andre enheter

0
hvordan du logger ut av facebook automatisk utlogging av facebook fra andre enheter

Ønske logg ut av Facebook det vises ekstremt ofte. Noen ganger logger vi inn på vår egen eller andres enhet, og etter å ha sjekket de mest presserende sakene, må vi bare logge av. Noen ganger er det også situasjoner når vi har inntrykk av at noen kan logge på Facebook med påloggingsdataene våre, og dermed for eksempel kunne se alle våre intime samtaler.

Hver av oss har vært i en situasjon minst en gang da vi var usikre på om en konto hadde blitt hacket av en tredjepart. I en slik situasjon er det best å logge av alle enheter og sjekke innloggingsstedene, takket være at vi vil være helt sikre på at profilen vår og dermed for eksempel byttes ut med venner meldinger på Messenger, falt ikke i feil hender. finne ut hvordan du logger deg ut av Facebook trygt og uten komplikasjoner.

Logge ut av Facebook på din egen eller andres enhet

Logg ut av Facebook det er barnslig enkelt og krever ingen kompliserte handlinger fra brukerens side. Det spiller ingen rolle om du vil logge av fra din egen enhet, eller fra en venns enhet eller en tilgjengelig enhet, for eksempel på jobben.

Hvordan gjøre det?

  1. Bare klikk på pilen i øvre høyre hjørne og velg "Logg ut" fra rullegardinlisten.

Situasjonen er veldig lik på en mobil enhet.

  1. I Facebook-applikasjonen må du klikke på den såkalte "hamburger", som også er i øvre høyre hjørne.
  2. Helt nederst, under alle mulighetene som programmet tilbyr, er det alternativet "Logg ut".

Facebook - logg ut fra andre enheter

Hvis du mistenker at en uautorisert person kan logge på kontoen din med tilgangsdataene dine - er denne metoden perfekt for dine behov. Det er også et nyttig alternativ for folk som gjør det, for eksempel har ikke logget av enheten de ikke lenger vil ha tilgang til

.

For ikke å legge igjen dataene dine i feil hender - kan du også bruke denne muligheten:

  1. Klikk på pilen i øvre høyre hjørne og velg "Innstillinger" fra rullegardinlisten.
  2. Fra de tilgjengelige alternativene til venstre velger du: "Sikkerhet og logging", der finner du et felt for påloggingsdata.
  3. Velg "Endre passord".
  4. Portalen vil be deg om ditt nåværende passord.
  5. Dette er en beskyttelse mot personer som for eksempel har tilgang til kontoen din en stund, uten å vite passordet ditt, kan endre tilgangsdataene dine, noe som senere vil ha et betydelig problem med å gjenopprette kontoen.
  6. Når du skriver inn det nåværende passordet og det nye passordet, som du i tillegg vil bekrefte - lagre endringene.
  7. Deretter vil Facebook vise en melding om at hvis du er bekymret for at noen andre kan ha tilgang til profilen din, kan du logge av andre enheter og sjekke nylige endringer i kontoen din, slik at du kan sjekke om du er forfatter.

Hvis du vil sjekke det, velger du: "Kontroller andre enheter", hvis ikke: "Hold meg logget ut". Hvis du sjekker enheter - vil Facebook vise alle påloggingssteder - Hvis noen av dere bekymrer seg, velg alternativet til høyre: "Logg av alle økter". Husk at du også vil bli logget ut av steder som er kjent og godtatt for deg, for eksempel telefonen eller en annen datamaskin. Spørsmålet om å logge av Facebook når det gjelder mobilapplikasjonen er nøyaktig det samme.

Ser du ikke alternativet for avlogging?

Kan du ikke logge av Facebook og ikke se alternativet for avlogging i det hele tatt? Dette kan skyldes midlertidige problemer med Nettleseren din er relatert til hurtigbuffer eller problemer med databehandling. Hvis dette har skjedd med deg - tøm hurtigbufferen nettleser og midlertidige data. Problemet skal avverges.

FORLATT ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her