Hvordan sletter jeg et bilde fra Facebook? også dette ble lagt til av en venn

0
hvordan du fjerner et bilde fra facebook også lagt til av en venn

Na Facebook vi publiserer forskjellig innhold. Etter en stund begynner vi til og med å skamme oss. Noen ganger hender det at vi selv laster opp et bilde som vi ønsker å fjerne fra portalen etter en stund fordi vi rett og slett ikke liker det lenger. Noen ganger skjer det imidlertid også at en av vennene våre la ut nettsamfunn et bilde som vi ikke aksepterer eller som verre, kompromitterer vår person. Så hvordan fjerner du uønskede bilder fra Facebook?

Fjerner bilder fra din egen Facebook-profil

Hvis du vil fjerne et bilde fra din egen fb-profil som du en gang la ut i galleriet ditt, tar det bare noen få skritt for å endelig bli kvitt det uønskede bildet.

  1. Gå til profilen din og klikk på "Bilder".
  2. Gå deretter til "Dine bilder".
  3. Nå er det bare å finne bildet du vil bli kvitt og åpne det.
  4. Klikk på "alternativer", Som er nederst på bildet
  5. velg deretter handlinger fra rullegardinlisten "slett dette bildet".
  6. Facebook vil spørre deg om du er sikker - bare bekreft avgjørelsen din og den er klar - bildet er ikke lenger på portalen.

Når det gjelder mobilapplikasjonen, er situasjonen veldig lik. Spørsmålet om å slette dine egne bilder er veldig intuitivt, og det er faktisk ikke noe vanskelig og komplisert ved det.

Slett bilder fra noens profil

hvis du vil slett et Facebook-bilde som vennen din la ut - situasjonen kan vise seg å være mer eller mindre komplisert. Noen ganger er det nok å bare påpeke for vennen din at bildet med bildet ditt lagt ut på nettet er støtende og malplassert for deg.

Den beste avslutningen vil være hvis vennen din respekterer forespørselen din og bare sletter bildet du ikke vil ha. Men hva om situasjonen ikke er så klar og vennen min nekter å fjerne bildet?

Hvis bildet ikke påvirker din personlige sfære, og det eneste du bryr deg om er at de andre vennene dine ikke vil finne det - bare fjern taggen:

  1. Gå til profilen din og i "Bilder" -feltet,
  2. hold deg under "Bilder du er i".
  3. Finn bildet du ikke liker og vil bli kvitt, og klikk på det.
  4. "Alternativer" -feltet vises nederst.
  5. Etter å ha klikket på inskripsjonen fra rullegardinlisten, velg "Fjern tagg" og bekreft valget.

Hvis du ikke vil at vennen din skal finne ut at du fjernet markøren, kan du bruke den andre varianten.

Alt du trenger å gjøre er å velge alternativet "Skjul på tidslinjen" fra rullegardinlisten etter å ha åpnet det uønskede bildet under navnet og etternavnet til vennen din og datoen da bildet ble lagt ut.

På denne måten vil du kvitte deg med bildet, og folk som ikke er relatert til vennen din, vil aldri nå ham, og vennen vil ikke være sint på at du ikke godtar å publisere felles bilder med deg.

Fjerner bilder fra Fb

Det er litt annerledes når det gjelder å slette bilder som kompromitterer og ydmyker deg på noen måte. Det er ingen løsning å slette en tagg eller skjule et bilde på tidslinjen, ettersom andre mennesker og venner av vennene dine fremdeles vil kunne se de uønskede bildene du bare skammer deg over.

Da er det bare ett alternativ:

  1. Finn det kompromitterende bildet og åpne det.
  2. Velg deretter boksen som sier "Valg" fra alternativene nederst, og velg "Få støtte eller rapporter et bilde" fra rullegardinlisten.
  3. Beskriv hele situasjonen i detalj.
  4. Datakontrolleren bør løse dette problemet så snart som mulig og fjerne alt innhold som kompromitterer deg.

FORLATT ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her