Deaktivere en Facebook-konto hva er det, dvs. hvordan slette en Facebook-konto?

0
deaktivering av en konto på fb hva er det eller hvordan du sletter en facebook-konto

Facebook er et nettsted som for tiden viser an blant sosiale nettverk. Det muliggjør gratis kommunikasjon mellom venner, lar deg dele og lære om interessant innhold. Takket være nettstedet er det enkelt å være oppdatert med arrangementer som er planlagt i området eller informasjon som favorittbandene dine gir dem fanesider.

Det hender imidlertid at brukerne bestemmer seg slett kontoene dine på nettstedet. Årsakene til dette er forskjellige - noen av siden kjedet seg, noen sluttet å bruke den uansett, andre vil bare forsvinne fra Internett en stund. Å deaktivere en konto er imidlertid ikke en lett oppgave for alle.

Hvordan sletter jeg en Facebook-profil?

For å slette en Facebook-konto, må du først deaktivere den. Du kan ikke slette profilen med en gang - den må deaktiveres en stund. Etter en stund vil den bli slettet automatisk, med mindre brukeren bestemmer seg for å velge å slette kontoen - så er det bare å logge på for å avbryte deaktiveringen.

Du kan deaktivere Facebook-kontoen din ved å

  1. ved å logge inn på nettstedet
  2. ved å gå inn i "Innstillinger og personvern" -fanen, og deretter i innstillingene
  3. I delen "Din Facebook-informasjon" klikker du på "Konto eierskap og kontroll".
  4. Deretter vises "Deaktivering og sletting", etterfulgt av "Slett konto".
  5. Deretter vil systemet veilede brukeren gjennom de neste trinnene for å slette kontoen.
  6. Du bør deretter velge "Fortsett å slette kontoen", og deretter klikke kommandoen "Slett konto" nederst på siden.
  7. En stolpe for å skrive inn passordet som brukeren har brukt til å logge på nettstedet vises.
  8. Når du har angitt den, velger du "Fortsett" og deretter "Slett konto".
  9. Brukerprofilen blir da deaktivert.

Etter tretti dager blir fb-kontoen automatisk slettet permanent.

Men hvis du i løpet av disse tretti dagene bestemmer deg for at du vil avbryte prosessen for sletting av kontoen, er alt du trenger å gjøre å logge på nettstedet med passordet ditt og pålogging, og deaktiveringsprosessen vil avsluttes, og du vil kunne bruke Facebook igjen og Messenger FB

. Etter at du har logget på portalen, trenger du bare å velge alternativet "Avbryt sletting".

Det kan ta opptil 90 dager før brukerinnhold er fjernet fra nettstedet, men i løpet av den tiden vil det ikke lenger være tilgjengelig for andre Facebook-brukere.

Hvis du har viktig informasjon, bilder eller andre data på fb-kontoen din som du vil beholde, kan du lagre en kopi før du starter deaktiveringsprosessen. Når kontoen din er slettet, vil du ikke kunne gjenopprette den lenger. Det er imidlertid viktig at du også er klar over at etter at du har slettet profilen meldinger du har utvekslet med andre brukere, vil fortsatt bli lagret i chatten.

Så hvis du vil slette profilen din for å kvitte deg med meldinger sendt til andre brukere fra Internett, tenk på det - meldinger vil forbli uansett, og tapet av kontoen din etter permanent sletting vil være irreversibel. Men hvis du er sikker på at du vil slette profilen din permanent, lagrer du en kopi av dataene dine og følger trinnene i teksten ovenfor. Husk også at hvis du ombestemmer deg, kan du avbryte deaktiveringen av fb-kontoen din innen tretti dager.

FORLATT ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her