Hoe blokkeer ik iemand op Instagram? - Stap voor stap

0
hoe je iemand stap voor stap blokkeert op Instagram

Instagram is een erg populaire applicatie die al door meer dan een miljard mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Het is sociaal netwerk behorend bij Facebookwiens belangrijkste idee was om zijn gebruikers toe te staan ​​foto's te bewerken en films, SMS-berichten verzenden en het zoeken naar de inhoud die voor ons interessant is met behulp van # hashtags, locatie of geotags.

Het lijdt geen twijfel dat de applicatie constant groeit en de meeste mensen doen dat ook Instagram-account een kleinere of grotere gemeenschap om hem heen verzamelen. Meestal hebben we een band met de mensen die we observeren, of met degenen die we observeren, dus het is geweldig als we de kans hebben om met hen in contact te komen. Soms zijn er echter minder prettige situaties die ons om de een of andere reden dwingen een bepaalde gebruiker blokkeren

. Als de functie van het verwijderen uit de groep vrienden of het blokkeren van de mogelijkheid om commentaar te geven op onze foto's en video's niet voldoende is, Instagram het maakte het mogelijk om de meer radicale stap te zetten die het is een andere gebruiker volledig blokkeren.

Hoe blokkeer ik iemand op Instagram?

Volg deze stappen om een ​​andere gebruiker te blokkeren:

1. Navigeer naar het profiel van de gebruiker die u wilt blokkeren

2. Raak het weglatingsteken aan (Android) of  (computer / iPhone / iPad)

3. Selecteer Blokkeer het lub Ontgrendelen

4. Bevestig de actie door nogmaals op de optie te drukken Blokkeer het lub Ontgrendelen

Belangrijk is dat Instagram de gebruiker niet informeert dat ze zojuist door ons zijn geblokkeerd.

Het effect van het blokkeren is dat deze persoon onze account of niet kan vinden Instagram-verhalen en onze berichten, maar ze kan nog steeds onze naam op de site vermelden, hoewel we er geen melding van zullen krijgen. De oplossing voor deze situatie is om de naam van ons profiel te wijzigen, waardoor elk contact of vermelding van ons door de geblokkeerde persoon volledig wordt voorkomen.

Eenmaal geblokkeerd, kan elke poging om ons een bericht te sturen naar Direct zal ondoeltreffend zijn, en eventuele discussies met de persoon zullen ook verdwijnen.

Instagram maakte het mogelijk om een ​​gebruiker te deblokkeren die we eerder hadden geblokkeerd. Als we van gedachten zijn veranderd en hem willen herstellen in onze vriendengroep, kunnen we dit doen door de bovenstaande instructies te volgen, maar we moeten Deblokkeren selecteren. U moet echter weten dat een dergelijke operatie alleen succesvol zal zijn als we in de tussentijd niet door deze persoon zijn geblokkeerd.

LAAT ANTWOORD

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier