Hoe kunnen we een Facebook-groep verwijderen?

0
hoe kunnen we een groep op Facebook verwijderen

Sociale media ze zijn bedoeld om ons te helpen relaties te onderhouden met een grote groep mensen zonder fysiek contact met hen op te nemen. Het dient ook dit doel het opzetten van een groep op Facebook - is om mensen met dezelfde interesses, passies of professionele of verdienende doelen te verenigen. De groep op FB is om ons te helpen, als we aan één project werken, moeten we terugkeren naar eerdere gesprekken of links naar elkaar sturen.

Een groep opzetten op Facebook het is eenvoudig en iedereen kan het. Als we echter klaar zijn met het werk aan een project, op zoek gaan naar andere interesses of ons simpelweg willen terugtrekken uit het functioneren van een bepaalde gemeenschap, is de groep niet langer nodig. Maar niet iedereen weet dat we kunnen de groep ook verwijderen op FB. Laten we eens kijken hoe we het stap voor stap kunnen doen.

Een groep verwijderen van Facebook

  • Klik op het tabblad Actualiteiten en kies een optie Groepen.
  • We kiezen de groep die ons interesseert en klikken vervolgens op het tabblad leden (bevindt zich aan de linkerkant).
  • Nadat u een groepslid heeft geselecteerd, selecteert u het symbool met de drie stippen naast de voornaam en vervolgens de "verwijderen uit de groep”En we bevestigen onze keuze.
  • Als we alle leden van de groep hebben verwijderd, selecteer dan (als beheerder) de optie "verlaat de groep'en'lager en verwijder".

Houd er rekening mee dat het verwijderen van een groep op Facebook een onomkeerbare actie is, we kunnen dit niet ongedaan maken.

Bovendien, als we niet de groepsbeheerder zijn en het is verwijderd, worden we er helaas niet over geïnformeerd. Alleen de beheerder die de oprichter van de groep is, kan het verwijderen. Als we alle leden van de groep verwijderen en vervolgens de groep verlaten, wordt deze vanzelf verwijderd. Dankzij dit, middelen Facebook

ze raken niet bezaaid en het werkt altijd soepel. Deze oplossing is om situaties te voorkomen waarin alle leden de groep verlaten, maar niemand eraan heeft gedacht deze te verwijderen.

Een groep archiveren op Facebook

Facebook biedt ook de mogelijkheid tot groepsarchivering. Zasadniczo, czynność różni się od usunięcia tym, że możemy ją cofnąć. Administratorzy mogą usuwać zamieszczone w niej posty, materiały i zdjęcia, przyjmować nowych członków i blokować ich. Grupa nadal będzie widoczna w wyszukiwarce Facebooka, jeśli jesteśmy jej członkiem, założycielem lub administratorem. Osoby postronne nie mają do niej dostępu. W przeciwieństwie do usunięcia, archiwizację grupy może przeprowadzić każdy jej administrator, nawet jeśli nie jest założycielem. Jeżeli cofniemy archiwizację grupy, na powrót stanie się ona widoczna w wynikach wyszukiwania Facebooka.

Denk eraan om goed na te denken over uw beslissing voordat we een Facebook-groep verwijderen. Als we later van gedachten veranderen, is het helaas te laat. Als we niet zeker weten of we het materiaal of de contacten die we later in de groep hebben verzameld niet nodig hebben, kan tijdelijke archivering een betere oplossing zijn. Voor mensen die een visuele presentatie van het probleem nodig hebben, is dat goed nieuws YouTube we kunnen gemakkelijk veel video's vinden die alle aspecten van het probleem duidelijk en leesbaar weergeven.

LAAT ANTWOORD

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier