Wat is het deactiveren van een account op fb, d.w.z. hoe verwijder ik een Facebook-account?

0
deactivering van een account op fb wat is het of hoe verwijder je een account op facebook

Facebook is een website die momenteel toonaangevend is op het gebied van sociale netwerken. Het maakt gratis communicatie tussen vrienden mogelijk, stelt u in staat om interessante inhoud te delen en erover te leren. Dankzij de website is het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van geplande evenementen in de omgeving of informatie die door uw favoriete bands aan hen wordt verstrekt fanpagina's.

Het komt echter voor dat gebruikers beslissen verwijder uw accounts op de site. De redenen hiervoor zijn anders: sommige sites verveelden zich, sommige gebruikten het toch niet meer, anderen willen gewoon een tijdje van internet verdwijnen. Het deactiveren van een account is echter niet voor iedereen een gemakkelijke taak.

Hoe verwijder ik een Facebook-profiel?

Om een ​​Facebook-account te verwijderen, moet u deze eerst deactiveren. U kunt het profiel niet meteen verwijderen - het moet een tijdje worden gedeactiveerd. Na enige tijd wordt het automatisch verwijderd, tenzij de gebruiker besluit om het account niet te verwijderen - log dan gewoon in om de deactivering te annuleren.

U kunt uw Facebook-account deactiveren door

  1. door in te loggen op de website
  2. door het tabblad "Instellingen en privacy" te openen en vervolgens in de instellingen
  3. Klik in het gedeelte "Uw Facebook-gegevens" op "Eigendom en beheer van account".
  4. Vervolgens wordt "Deactivering en verwijdering" weergegeven, gevolgd door de optie "Account verwijderen".
  5. Vervolgens zal het systeem de gebruiker door de volgende stappen leiden om het account te verwijderen.
  6. Selecteer vervolgens "Doorgaan om het account te verwijderen" en klik vervolgens op het commando "Account verwijderen" onder aan de pagina.
  7. Er verschijnt een balk voor het invoeren van het wachtwoord dat de gebruiker heeft gebruikt om in te loggen op de website.
  8. Selecteer na het invoeren "Doorgaan" en vervolgens "Account verwijderen".
  9. Het gebruikersprofiel wordt dan gedeactiveerd.

Na dertig dagen wordt het fb-account automatisch definitief verwijderd.

Als u echter binnen deze dertig dagen besluit het verwijderingsproces van uw account te annuleren, logt u gewoon in op de site met uw wachtwoord en login en het deactiveringsproces wordt beëindigd en u kunt Facebook opnieuw gebruiken en Boodschapper FB

. Nadat u zich hebt aangemeld bij de portal, hoeft u alleen de optie "Verwijderen annuleren" te selecteren.

Het kan tot 90 dagen duren voordat gebruikersinhoud van de site is verwijderd, maar gedurende die tijd is deze niet langer beschikbaar voor andere Facebook-gebruikers.

Als je belangrijke informatie, foto's of andere gegevens in je fb-account hebt die je wilt bewaren, sla dan een kopie op voordat je het deactivatieproces start. Zodra uw account is verwijderd, kunt u deze niet meer herstellen. Het is echter belangrijk dat u zich hiervan bewust bent na het verwijderen van het profiel berichten die u met andere gebruikers hebt uitgewisseld, blijven in hun chat bewaard.

Dus als u uw profiel wilt verwijderen om zich te ontdoen van berichten die van internet naar andere gebruikers zijn verzonden, denk er dan over na - berichten blijven hoe dan ook staan ​​en het verlies van uw account na permanente verwijdering is onomkeerbaar. Als u echter zeker weet dat u uw profiel definitief wilt verwijderen, slaat u een kopie van uw gegevens op en volgt u de stappen in de bovenstaande tekst. Onthoud ook dat als u van gedachten verandert, u de deactivering van uw fb-account binnen dertig dagen kunt annuleren.

LAAT ANTWOORD

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier