Kā pievienot fotoattēlu pakalpojumam Google Maps?

0
kā attēlu pievienot Google Maps

Pievienojiet un kopīgojiet fotoattēlus pakalpojumā Google Maps

Google Maps viņi savus lietotājus apkalpo ne tikai tā, lai jūs varētu redzēt, kur atrodas vieta. Tas piedāvā daudzas citas noderīgas funkcijas. Lietotāji īpaši dod priekšroku GPS, ģeogrāfiskās koordinātas un viņu izvēlēto vietu fotoattēli.

Lai pievienotu fotoattēlu no norādītās vietas vietnes, veiciet tālāk norādītās darbības.

  • palaidiet Google Maps un ievadiet mūs interesējošo vietu un pēc tam meklējiet to,
  • atlasiet atrasto vietu un izmantojiet opciju "pievienot attēlu",
  • automātiski atvērsies tukšs lauks, kurā jāvelk jūs interesējošais fotoattēls (vēl viena iespēja ir izmantot vietnē redzamo komandu: "Atlasiet augšupielādējamos fotoattēlus")

Varat arī pievienot fotoattēlus noJūsu ieguldījums"

  • jums jāieslēdz atrašanās vietas vēsture un pēc tam jāpalaiž kartes google,
  • Atlasiet opciju "Jūsu ieguldījums"No izvēlnes augšējā kreisajā stūrī
  • pēc cilnes atvēršanas "Jūsu ieguldījums", Mēs varam izvēlēties ziņojumu"Pievienojiet fotoattēlus kartēm",
  • lai publicētu fotoattēlu vai fotoattēlus, noklikšķiniet uz tiem
  • visbeidzot, mēs izvēlamies opciju ekrāna augšdaļā: "Publicēt"

Pēc fotoattēlu publicēšanas mēs tos varam apskatīt, lai parādītu interesējošos fotoattēlus, mums:

  • atveriet Google Maps,
  • atlasiet ziņojumu "Jūsu ieguldījums"Atrodas augšējā kreisajā stūrī,
  • atlasiet fotoattēlu, kuru vēlaties parādīt.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka visi fotoattēli, kā arī mūsu īstenotie viedokļi ir redzami citiem lietotājiem.

Jūs varat arī paslēpt publicētos fotoattēlus, lai tie nebūtu redzami jūsu publiskajā profilā. Diemžēl fotoattēls vai viedoklis joprojām būs redzams attiecīgās vietas vietnē, ja vien mēs to tieši nenoņemsim. Foto slēpšana jāveic šādi:

  • atveriet Google Maps,
  • izvēlies opciju "Jūsu ieguldījums"Izvēlnes kreisajā pusē
  • noklikšķiniet uz profila iestatījumiem,
  • atspējot opciju: "Rādīt jūsu profilā ievietotos vienumus".

Fotoattēlu kopīgošana:

  • atveriet Google Maps,
  • izvēlies opciju "Jūsu ieguldījums"Kreisajā pusē esošajā izvēlnē
  • palaist "Zdjęcia", Tiek izmantots, lai parādītu iepriekš augšupielādētos fotoattēlus,
  • izlemt, kuru fotoattēlu mēs vēlamies kopīgot,
  • izvēlies opciju "Daugiau", un tad "Udostępnij"Atrodas augšējā labajā stūrī.

Vēl viena mūs interesējoša iespēja ir fotoattēlu noņemšana, kurus mēs varam veikt meklētājprogrammā vai no Google Maps.

Fotoattēlu noņemšana no meklētājprogrammas:

  • atveriet Google Maps,
  • izvēlies opciju "Jūsu ieguldījums"No izvēlnes augšējā kreisajā stūrī
  • palaist "Zdjęcia"Lai skatītu lietotāja augšupielādētos fotoattēlus,
  • atlasiet doto fotoattēlu un noklikšķiniet uz "Daugiau", un tad "izdzēst šo fotoattēlu".

Fotoattēla dzēšana var ilgt vairākas minūtes. Ja izmaiņas nav redzamas, varat mēģināt aizvērt cilni "Jūsu ieguldījums"Un pēc tam restartējiet to.

Meklētājprogrammā noņemtie fotoattēli tiek automātiski izdzēsti pakalpojumā Google Maps, taču, lūdzu, ņemiet vērā, ka tie netiek noņemti no:

  • galeriju tālrunī vai citā multivides ierīcē,
  • Google fotoattēli, kad dublēšanas un sinhronizācijas funkcija ir ieslēgta,
  • Google disks, ja sinhronizācija ir ieslēgta.

ATSTĀT ATBILDI

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit