Kā mēs varam izdzēst Facebook grupu?

kā mēs varam izdzēst grupu facebook

Sociālie mēdiji viņiem vajadzētu palīdzēt mums uzturēt attiecības ar lielu cilvēku grupu, bez nepieciešamības ar viņiem fiziski sazināties. Tas arī kalpo šim mērķim grupas izveidošana Facebook - ir apvienot cilvēkus ar līdzīgām interesēm, kaislībām vai profesionāliem vai nopelnītiem mērķiem. FB grupai ir jāpalīdz mums, ja mēs strādājam pie viena projekta, mums jāatgriežas pie iepriekšējām sarunām vai jānosūta saites viena otrai.

Grupas izveide Facebook tas ir vienkārši, un ikviens to var izdarīt. Tomēr, kad mēs pabeidzam darbu pie projekta, meklējam citas intereses vai vienkārši vēlamies atkāpties no attiecīgās kopienas darbības, grupa vairs nav vajadzīga. Tomēr ne visi to zina mēs varam arī izdzēst grupu FB. Apskatīsim, kā mēs to varam izdarīt soli pa solim.

Grupas noņemšana no Facebook

  • Noklikšķiniet uz cilnes Aktualności un izvēlieties opciju Grupas.
  • Mēs izvēlamies grupu, kas mūs interesē, un pēc tam noklikšķiniet uz cilnes biedri (atrodas kreisajā pusē).
  • Pēc grupas dalībnieka atlasīšanas atlasiet trīs punktu simbolu blakus vārdam un pēc tam atlasiet "noņemt no grupas”Un mēs apstiprinām savu izvēli.
  • Ja esam noņēmuši visus grupas dalībniekus, atlasiet (kā administrators) opciju "pametiet grupu" un "nolaidiet un noņemiet".

Ir vērts atcerēties, ka grupas izdzēšana Facebook ir neatgriezeniska darbība, mēs to nevaram atsaukt.

Turklāt, ja mēs neesam grupas administratori un tā ir noņemta, diemžēl mums par to netiks paziņots. Dzēst var tikai administrators, kurš ir arī grupas dibinātājs. Ja mēs noņemsim visus grupas dalībniekus un pēc tam pametīsim grupu, tā tiks noņemta pati par sevi. Pateicoties tam, resursi Facebook tie nav pakaiši, un tas visu laiku darbojas nevainojami. Šis risinājums ir novērst situācijas, kad visi dalībnieki pamet grupu, bet neviens nav domājis to noņemt.

Grupas arhivēšana vietnē Facebook

Facebook piedāvā arī grupas arhivēšanas iespēju. Būtībā darbība atšķiras no dzēšanas ar to, ka mēs to varam atsaukt. Administratori var izdzēst tajā ievietotās ziņas, materiālus un fotoattēlus, pieņemt jaunus dalībniekus un bloķēt tos. Grupa joprojām būs redzama Facebook meklētājā, ja būsim tās dalībnieks, dibinātājs vai administrators. Tam nevar piekļūt nepiederošas personas. Pretēji dzēšanai, jebkurš grupas administrators var arhivēt grupu, pat ja tas nav dibinātājs. Ja mēs atarhivēsim grupu, tā atkal būs redzama Facebook meklēšanas rezultātos.

Neaizmirstiet rūpīgi pārdomāt savu lēmumu, pirms mēs izdzēšam Facebook grupu. Ja vēlāk domāsimies, diemžēl būs par vēlu. Ja neesam pārliecināti, vai mums vēlāk nebūs nepieciešami grupā savāktie materiāli vai kontakti, pagaidu arhivēšana var būt labāks risinājums. Cilvēkiem, kuriem nepieciešama jautājuma vizuāla prezentācija, ir labas ziņas Youtube mēs varam viegli atrast daudz video, kas skaidri un salasāmi atspoguļo visus problēmas aspektus.

Udostępnij