Kas tas ir, deaktivizējot Facebook kontu, t.i., kā izdzēst Facebook kontu?

deaktivizēt kontu fb kas tas ir vai kā izdzēst facebook kontu

Facebook ir vietne, kas šobrīd ir vadošā loma sociālo tīklu vidū. Tas ļauj brīvi sazināties starp draugiem, ļauj dalīties un uzzināt par interesantu saturu. Pateicoties vietnei, ir viegli būt informētam par apkārtnē plānotajiem pasākumiem vai informāciju, ko viņiem piedāvā iecienītākās grupas. fanu lapas.

Tomēr gadās, ka lietotāji izlemj dzēsiet savus kontus vietnē. Iemesli tam ir atšķirīgi - daļai vietnes radās garlaicība, daži tik un tā to pārtrauca, citi vienkārši vēlas uz brīdi pazust no interneta. Tomēr konta deaktivizēšana nav viegls uzdevums visiem.

Kā izdzēst Facebook profilu?

Lai izdzēstu Facebook kontu, vispirms tas jādeaktivizē. Nevar uzreiz izdzēst profilu - tas uz laiku ir jāaktivizē. Pēc kāda laika tas tiks automātiski izdzēsts, ja vien lietotājs neizlemj atteikties no konta dzēšanas - pēc tam vienkārši piesakieties, lai atceltu deaktivizēšanu.

Jūs varat deaktivizēt savu Facebook kontu, izmantojot

  1. piesakoties vietnē
  2. atverot cilni "Iestatījumi un privātums" un pēc tam iestatījumos
  3. Sadaļā "Jūsu Facebook informācija" noklikšķiniet uz "Konta īpašumtiesības un kontrole".
  4. Pēc tam tiks parādīts "Deaktivizēšana un dzēšana", kam sekos opcija "Dzēst kontu".
  5. Pēc tam sistēma palīdzēs lietotājam veikt turpmākās konta dzēšanas darbības.
  6. Pēc tam atlasiet "Turpināt konta dzēšanu" un pēc tam lapas apakšā noklikšķiniet uz komandas "Dzēst kontu".
  7. Parādīsies josla paroles ievadīšanai, kuru lietotājs ir izmantojis, lai pieteiktos vietnē.
  8. Pēc tā ievadīšanas atlasiet "Turpināt" un pēc tam "Dzēst kontu".
  9. Pēc tam lietotāja profils tiks deaktivizēts.

Pēc trīsdesmit dienām fb konts tiks neatgriezeniski automātiski izdzēsts.

Tomēr, ja šo trīsdesmit dienu laikā izlemjat, ka vēlaties atcelt konta dzēšanas procesu, vienkārši piesakieties vietnē ar savu paroli un pieteikšanos, un deaktivizēšanas process beigsies, un jūs atkal varēsiet lietot Facebook un Messenger FB. Pēc pieteikšanās portālā atliek tikai izvēlēties opciju "Atcelt dzēšanu".

Var paiet pat 90 dienas, līdz lietotāja ievietotais saturs tiks noņemts no vietnes, taču šajā laikā tas vairs nebūs pieejams citiem Facebook lietotājiem.

Ja jūsu fb kontā ir svarīga informācija, fotoattēli vai citi dati, kurus vēlaties saglabāt, lūdzu, pirms deaktivizācijas procesa sākuma saglabājiet kopiju. Kad jūsu konts ir izdzēsts, to vairs nevarēsit atgūt. Tomēr ir svarīgi, lai jūs to zinātu arī pēc profila dzēšanas ziņojumi, ar kuriem esat apmainījies ar citiem lietotājiem, joprojām tiks saglabāti viņu tērzēšanā.

Tāpēc, ja vēlaties dzēst savu profilu, lai atbrīvotos no citiem lietotājiem no interneta nosūtītajiem ziņojumiem, padomājiet par to - ziņojumi tik un tā paliks, un jūsu konta zaudēšana pēc neatgriezeniskas dzēšanas būs neatgriezeniska. Tomēr, ja esat pārliecināts, ka vēlaties neatgriezeniski izdzēst savu profilu, saglabājiet savu datu kopiju un izpildiet iepriekš tekstā norādītās darbības. Atcerieties arī, ka, pārdomājot, trīsdesmit dienu laikā varat atcelt fb konta deaktivizēšanu.

Papildu tagi: kā deaktivizēt kontu fb, kā apturēt kontu fb, konts ir deaktivizēts, ko tas nozīmē, vai ir iespējams apturēt kontu fb, ko tas nozīmē, deaktivizēts konts

Udostępnij