Kaip užblokuoti ką nors „Instagram“? - Žingsnis po žingsnio

0
kaip žingsnis po žingsnio blokuoti ką nors instagrame

„Instagram“ yra labai populiari programa, kurią jau naudoja daugiau nei milijardas žmonių visame pasaulyje. tai yra Socialinis tinklas priklauso "Facebook"kurio pagrindinė mintis buvo leisti savo vartotojams redaguoti nuotraukas ir filmai, siunčiant tekstinius pranešimus ir ieškant mus dominančio turinio naudojant # žymos, vietą ar geografines žymes.

Neabejotina, kad programa nuolat stiprėja ir dauguma žmonių tai daro „Instagram“ paskyra susibūręs aplink jį mažesnę ar didesnę bendruomenę. Dažniausiai mus sieja ryšiai su žmonėmis, kuriuos stebime, arba su tais, kuriuos stebime, todėl puiku, kai turime galimybę su jais susisiekti. Tačiau kartais pasitaiko mažiau malonių situacijų, kurios mus dėl kažkokių priežasčių priverčia tam tikro vartotojo blokavimas

. Jei nepakanka funkcijos pašalinti iš draugų grupės arba blokuoti galimybę komentuoti mūsų nuotraukas ir vaizdo įrašus, Instagram tai leido žengti radikalesnį žingsnį visiškai užblokuoti kitą vartotoją.

Kaip užblokuoti ką nors „Instagram“?

Norėdami užblokuoti kitą vartotoją, atlikite šiuos veiksmus:

1. Eikite į norimo užblokuoti vartotojo profilį

2. Palieskite elipses („Android“) arba  (kompiuteris / „iPhone“ / „iPad“)

3. Pasirinkite Užblokuokite arba Atrakinti

4. Patvirtinkite veiksmą dar kartą paspausdami parinktį Užblokuokite arba Atrakinti

Svarbu tai, kad „Instagram“ neinformuos vartotojo, kad juos ką tik užblokavome mes.

Blokavimo poveikis yra tas, kad šis asmuo negali rasti mūsų paskyros arba „Instagram“ istorijos ir mūsų žinutes, tačiau ji vis tiek gali paminėti mūsų vardą svetainėje, nors negausime jokio pranešimo apie tai. Šios situacijos sprendimas yra pakeisti mūsų profilio pavadinimą, kuris visiškai užkirs kelią bet kokiam užblokuoto asmens kontaktui ar minėjimui.

Užblokuotas, bet koks bandymas mums pranešti šiuo adresu: tiesioginis bus neveiksminga, taip pat išnyks visos pokalbio su asmeniu gijos.

„Instagram“ leido atblokuoti vartotoją, kurį anksčiau užblokavome. Jei apsigalvojome ir norime jį atkurti savo draugų grupei, tai galime padaryti vadovaudamiesi aukščiau pateiktomis instrukcijomis, tačiau turime pasirinkti Atblokuoti. Tačiau turėtumėte žinoti, kad tokia operacija bus sėkminga tik tuo atveju, jei tuo tarpu mūsų neblokavo šis asmuo.

PALIKITE ATSAKYMĄ

Prašome įvesti savo komentarą!
Prašome įvesti savo vardą čia