Kaip mes galime ištrinti „Facebook“ grupę?

0
kaip mes galime ištrinti grupę feisbuke

Socialinė žiniasklaida jie turėtų padėti mums palaikyti santykius su didele žmonių grupe, nereikalaujant fiziškai su jais susisiekti. Tai taip pat tarnauja šiam tikslui grupės „Facebook“ sukūrimas - yra suvienyti žmones, turinčius panašių pomėgių, aistrų ar profesinių ar uždarbio tikslų. Grupė FB turi mums padėti, jei dirbame prie vieno projekto, turime grįžti prie ankstesnių pokalbių arba siųsti vienas kitam nuorodas.

Grupės sukūrimas „Facebook“ tai paprasta ir kiekvienas gali tai padaryti. Tačiau kai mes baigiame darbą prie projekto, ieškome kitų interesų ar tiesiog norime pasitraukti iš tam tikros bendruomenės veikimo, grupė nebėra reikalinga. Tačiau ne visi tai žino taip pat galime ištrinti grupę FB. Pažiūrėkime, kaip galime tai padaryti žingsnis po žingsnio.

Grupės pašalinimas iš „Facebook“

  • Spustelėkite skirtuką Aktualijos ir pasirinkite variantą Grupės.
  • Mes pasirenkame mus dominančią grupę ir tada spustelėkite skirtuką nariai (yra kairėje pusėje).
  • Pasirinkę grupės narį, pasirinkite trijų taškų simbolį šalia vardo, tada „pašalinti iš grupės“Ir mes patvirtiname savo pasirinkimą.
  • Jei pašalinome visus grupės narius, pasirinkite (kaip administratorius) parinktį "palikti grupę"ir"nuleiskite ir nuimkite".

Verta prisiminti, kad grupės ištrynimas „Facebook“ yra negrįžtamas veiksmas, mes negalime jo anuliuoti.

Be to, jei nesame grupės administratorius ir jis buvo pašalintas, deja, mums apie tai nebus pranešta. Tik administratorius, kuris yra grupės įkūrėjas, gali jį ištrinti. Jei pašalinsime visus grupės narius ir paliksime grupę, ji bus pašalinta atskirai. Dėl to ištekliai "Facebook"

jie nėra šiukšlinti ir tai veikia sklandžiai visą laiką. Šis sprendimas yra užkirsti kelią situacijoms, kai visi nariai palieka grupę, tačiau niekas negalvojo ją pašalinti.

Grupės archyvavimas „Facebook“

„Facebook“ taip pat siūlo grupinį archyvavimą. Iš esmės veiksmas skiriasi nuo ištrynimo, nes mes galime jį anuliuoti. Administratoriai gali ištrinti jame paskelbtus įrašus, medžiagą ir nuotraukas, priimti naujus narius ir juos užblokuoti. Grupė vis tiek bus matoma „Facebook“ paieškos sistemoje, jei būsime jos narys, įkūrėjas ar administratorius. Prie jo negali prisijungti pašaliniai žmonės. Priešingai nei ištrinama, bet kuris grupės administratorius gali archyvuoti grupę, net jei ji nėra jos steigėja. Jei išarchyvuosime grupę, ji vėl bus matoma „Facebook“ paieškos rezultatuose.

Nepamirškite gerai pagalvoti apie savo sprendimą, kol ištrinsime „Facebook“ grupę. Jei vėliau apsigalvosime, deja, bus per vėlu. Jei nesame tikri, ar vėliau nereikės grupėje surinktos medžiagos ar kontaktų, laikinas archyvavimas gali būti geresnis sprendimas. Žmonėms, kuriems reikia vizualiai parodyti problemą, gera žinia yra ta Youtube galime lengvai rasti daug vaizdo įrašų, kuriuose aiškiai ir įskaitomai pateikiami visi problemos aspektai.

PALIKITE ATSAKYMĄ

Prašome įvesti savo komentarą!
Prašome įvesti savo vardą čia