Kas tai yra „Facebook“ paskyros išaktyvinimas, t. Y. Kaip ištrinti „Facebook“ paskyrą?

0
deaktyvuoti sąskaitą fb kas tai yra arba kaip ištrinti facebook paskyrą

Facebook yra svetainė, kuri šiuo metu pirmauja tarp socialinių tinklų. Tai suteikia galimybę laisvai bendrauti tarp draugų, leidžia dalintis įdomiu turiniu ir sužinoti apie jį. Svetainės dėka lengva būti informuotiems apie rajone planuojamus renginius ar mėgstamų grupių jiems pateiktą informaciją. gerbėjų puslapiai.

Tačiau būna, kad vartotojai nusprendžia ištrinkite savo paskyras svetainėje. To priežastys yra skirtingos - vienai svetainei pasidarė nuobodu, kai kurios vis tiek nustojo ja naudotis, kitos tiesiog nori kuriam laikui dingti iš interneto. Tačiau paskyros išaktyvinimas nėra lengva užduotis visiems.

Kaip ištrinti „Facebook“ profilį?

Norėdami ištrinti „Facebook“ paskyrą, pirmiausia turite ją išjungti. Negalite iš karto ištrinti profilio - kurį laiką jis turi būti išjungtas. Po kurio laiko jis bus ištrintas automatiškai, nebent vartotojas nuspręstų atsisakyti paskyros ištrynimo - tada tiesiog prisijunkite, kad atšauktumėte deaktyvavimą.

Galite išjungti „Facebook“ paskyrą

  1. prisijungdami prie interneto
  2. įvesdami skirtuką „Nustatymai ir privatumas“, tada - nustatymuose
  3. Skiltyje „Jūsų„ Facebook “informacija“ spustelėkite „Paskyros nuosavybė ir kontrolė“.
  4. Tada bus rodoma „Deaktyvavimas ir ištrynimas“, po to - parinktis „Ištrinti paskyrą“.
  5. Tada sistema padės vartotojui atlikti tolesnius paskyros ištrynimo veiksmus.
  6. Tada turėtumėte pasirinkti „Tęsti paskyros ištrynimą“, tada puslapio apačioje spustelėkite komandą „Ištrinti paskyrą“.
  7. Pasirodys juosta, skirta įvesti slaptažodį, kurį vartotojas anksčiau naudojo prisijungdamas prie svetainės.
  8. Įvedę jį, pasirinkite „Tęsti“, tada - „Ištrinti paskyrą“.
  9. Tada vartotojo profilis bus išjungtas.

Po trisdešimt dienų fb sąskaita bus visam laikui ištrinta automatiškai.

Tačiau jei per šias trisdešimt dienų nuspręsite atšaukti paskyros ištrynimo procesą, jums tereikia prisijungti prie svetainės su savo slaptažodžiu ir prisijungimu, o deaktyvavimo procesas baigsis ir galėsite naudotis „Facebook“ vėl ir „Messenger“ FB

. Prisijungę prie portalo, turite pasirinkti tik parinktį „Atšaukti ištrynimą“.

Gali praeiti iki 90 dienų, kol vartotojo paskelbtas turinys bus pašalintas iš svetainės, tačiau šiuo metu jis nebebus pasiekiamas kitiems „Facebook“ vartotojams.

Jei savo „fb“ paskyroje turite svarbios informacijos, nuotraukų ar kitų duomenų, kuriuos norėtumėte pasilikti, prieš pradėdami deaktyvavimo procesą, išsaugokite kopiją. Ištrynus paskyrą, jos nebegalėsite atkurti. Tačiau svarbu žinoti ir tai ištrynus profilį pranešimai, kuriais pasikeitėte su kitais vartotojais, vis tiek bus saugomi jų pokalbyje.

Taigi, jei norite ištrinti savo profilį, kad atsikratytumėte kitiems vartotojams iš interneto siunčiamų pranešimų, pagalvokite apie tai - pranešimai vis tiek liks, o paskyros praradimas po visiško ištrynimo bus negrįžtamas. Tačiau jei esate tikri, kad norite visam laikui ištrinti savo profilį, išsaugokite duomenų kopiją ir atlikite aukščiau esančiame tekste nurodytus veiksmus. Taip pat atminkite, kad jei apsigalvosite, per trisdešimt dienų galėsite atšaukti savo fb paskyros išaktyvinimą.

PALIKITE ATSAKYMĄ

Prašome įvesti savo komentarą!
Prašome įvesti savo vardą čia