Istorija „Google Maps“ - kaip ją ištrinti?

0
istorija "Google Maps", kaip ją ištrinti

Įjungus „Interneto ir programų veiklą“, prietaisai fiksuoja praktiškai kiekvieną jūsų atliekamą judesį. Kaip ištrinti „Google“ žemėlapių istoriją? Ar tai apskritai įmanoma? Kaip šis procesas veikia skirtinguose įrenginiuose? Atsakymą į šiuos ir kitus klausimus rasite toliau pateiktame straipsnyje.

Kaip ištrinti „Google Maps“ istoriją iš „Android“ įrenginio

Pirmiausia turite peržiūrėti žemėlapių istoriją. Tokiuose įrenginiuose kaip telefoną ar planšetinį kompiuterįkurie naudoja „Android“, galite tai padaryti atidarę „Maps“ programą ir prisijungę prie jos. Tada viršutiniame kairiajame kampe raskite mygtuką „Meniu“ (trys brūkšneliai, vadinamasis „mėsainis“), pasirinkite „Nustatymai", ir tada "Žemėlapių istorija". Dabar turite dvi parinktis: ištrinti visą istoriją arba tik pasirinktus elementus.

Jei nuspręsite ištrinti visus duomenis, viršutiniame dešiniajame kampe paspauskite tris taškus ir pasirinkite parinktį "Ištrinti veiklą"Ir pažymėkite šiame skyriuje"Visas laikotarpis". Jums tereikia patvirtinti šį žingsnį ir tai ištrins visą „Google“ žemėlapių istoriją.

Jei nuspręsite ištrinti tik pasirinktus istorijos elementus, taip pat turite nuspręsti, ar norite ištrinti tik konkrečias vietas, ar, pavyzdžiui, tam tikrą istorijos laikotarpį. Jei tik vienos vietos - pakanka, kad atidarius “Žemėlapių istorija„Rasite jus dominančią vietą ir spustelėsite“panaikinti". Jei norite ištrinti tam tikrą istorijos laikotarpį - paspauskite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite parinktį "Ištrinti veiklą„Ir pasirinkite“Pasirinktinė taikymo sritis". Pasirinkę šį mygtuką, galite nustatyti dominančias datas. Tada tiesiog spustelėkite „toliau„Ir jūs patvirtinate šį žingsnį.

Kaip ištrinti „Google Maps“ istoriją iš kompiuterio

Norėdami ištrinti „Google Maps“ istoriją iš savo kompiuterio, pirmiausia turite peržiūrėti žemėlapių istoriją. Atidarykite savo kompiuteryje „Google Maps“ ir prisijunkite. Tada viršutiniame kairiajame kampe raskite mygtuką „Meniu“ (trys brūkšneliai, vadinamasis „mėsainis“) ir pasirinkite „Veikla „Google“ žemėlapiuose". Čia vėl turite dvi galimybes: galite ištrinti visą istoriją arba tik pasirinktus elementus.

Jei nuspręsite ištrinti visus duomenis, viršutiniame dešiniajame kampe paspauskite tris taškus ir pasirinkite parinktį "Ištrinti veiklą"Ir pažymėkite šiame skyriuje"Visas laikotarpis". Viskas, ką jums reikia padaryti, tai patvirtinti šį žingsnį ir taip pašalinti visą veiklą „Google“ žemėlapiuose.

Jei nuspręsite ištrinti tik pasirinktus istorijos elementus, taip pat turite nuspręsti, ar norite ištrinti tik konkrečias vietas, ar, pavyzdžiui, tam tikrą istorijos laikotarpį. Jei tik vienos vietos - pakanka, kad atidarius “Žemėlapių istorija

„Rasite jus dominančią vietą ir spustelėsite“panaikinti". Jei norite ištrinti tam tikrą istorijos laikotarpį - paspauskite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite parinktį "Ištrinti veiklą„Ir pasirinkite“Pasirinktinė taikymo sritis". Pasirinkę šį mygtuką, galite nustatyti dominančias datas. Tada tiesiog spustelėkite „toliau„Ir jūs patvirtinate šį žingsnį.

Kaip ištrinti „Google Maps“ istoriją iš „iPhone“ / „iPad“

„IPhone“ ar „iPad“ įrenginyje atidarykite „Google Maps“ programą ir prisijunkite. Spustelėkite meniu (trys brūkšneliai, vadinamasis „mėsainis“) ir pasirinkite parinktįNustatymai", ir tada "Žemėlapių istorija".

Jei norite ištrinti visus duomenis iš istorijos, paspauskite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite parinktį "Ištrinti veiklą"Ir pažymėkite šiame skyriuje"Visas laikotarpis". Jums tereikia patvirtinti šį žingsnį ir tai ištrins visą „Google“ žemėlapių istoriją.

Jei nusprendėte ištrinti tik pasirinktus istorijos elementus, turite dar kartą nuspręsti, ar norite ištrinti tik konkrečias vietas, ar, pavyzdžiui, tam tikrą istorijos laikotarpį. Jei tik vienos vietos - pakanka, kad atidarius “Žemėlapių istorija„Rasite jus dominančią vietą ir spustelėsite“panaikinti". Jei norite ištrinti tam tikrą istorijos laikotarpį - paspauskite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite parinktį "Ištrinti veiklą"Ir šiame skyriuje pasirinkite"Pasirinktinė taikymo sritis". Pasirinkę šį mygtuką, galite nustatyti dominančias datas. Tada tiesiog spustelėkite „toliau„Ir jūs pagaliau patvirtinsite šį žingsnį.

PALIKITE ATSAKYMĄ

Prašome įvesti savo komentarą!
Prašome įvesti savo vardą čia