Hogyan lehet törölni a bejegyzéseket, videókat és a TikToku-fiókot

0
hogyan lehet törölni a filmbejegyzéseket és a tiktoku fiókot

TikTok az egyik legnépszerűbb alkalmazás a Musical.ly helyettesítésére. 12 országban főként 20 és 150 év közötti fiatalokat tömörítő közösséget hoz össze. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy nézni és nagyon rövid videók rögzítése kedvenc zeneszáma alatt. A felvételek hasonlóak a zenei videókhoz. A rögzített videó a platform felszerelésével módosítható. Ezek többek között speciális effektusok vagy matricák.

Az úgynevezett trendek és kihívások, azaz különféle divatok és kihívások, amelyeket rögzítenek és kiadnak a világra. Ahhoz, hogy kihasználhassa a platform kínálta lehetőségeket, létre kell hoznia egy fiókot, amely az Ön preferenciáitól függően lehet privát vagy nyilvános. A TikTok alkalmazást számítógépén és telefonján egyaránt használhatja. Az alkalmazás megismerése után sok felhasználó kilépett, és törölni szeretné TikToku-fiókját. Könnyű? Hogyan lehet ezt megtenni?

Hogyan törölhetem a TikTok fiókomat?

Számos oka lehet annak, hogy eltávolít egy fiókot a TikTok alkalmazásból. Gyakran előfordul, hogy az alkalmazás egyszerűen abbahagyja a játékot, unalmassá válik és feleslegessé válik. Feleslegesen foglal helyet, ezért érdemes megszabadulni tőle. Néha a felhasználók úgy találják, hogy a TikTok-fiókjuk nem úgy néz ki, mint szeretnék, hanem teljesen másként akarják kezdeni. Sok felhasználó szégyelli korábbi cselekedeteit, és nem akarja, hogy nézzék és kommentálják őket. Természetesen lehet játszani az összes TikTok-bejegyzés kézi törlésével, de ez nagyon fáradságos, sokkal jobb megoldás a régit törölni és új profilt létrehozni. A TikTok-fiók törlése néha problematikus lehet. Érdemes elolvasni az útmutatót, amely megmondja, hogyan kell viszonylag gyorsan és egyszerűen megtenni.

A TikTok-fiók eltávolítása az alkalmazásból

Az első tennivaló:

  1. jelentkezzen be fiókjába, és lépjen a jobb felső sarokban található beállításokhoz.
  2. majd válaszd magánélet és válasszon ki egy pontot Kezelje fiókját,
  3. következő Fontolja meg fiókja törlését. Úgy tűnhet, hogy ez a vég, de sajnos nem az. Amikor a fiók törlése mellett döntünk, az alkalmazás átirányít minket az ellenőrzési folyamatra.
  4. Szükség lesz a jelszó megadására, amely után részletes információk jelennek meg, amelyek a fiók törléséhez vezethetnek.

TikTok fiók törlése - következmények

  • A fiók törlése után a felhasználó már nem fog tudni bejelentkezni,
  • A felhasználó elveszíti hozzáférését az általa rögzített videókhoz,
  • A felhasználó elveszíti a bejegyzéseinek összes követőjét,
  • A felhasználó nem fog tudni pénzt visszaszerezni a megvásárolt termékekért,
  • A fiókon kívülről érkező információk, azaz az üzenetek, a csevegés tartalma továbbra is látható lesz a portál többi bejelentkezett felhasználója számára,

Ha egyetértünk a fiók törlésének következményeivel, nyomja meg a Fiók törlése gombot, és végül erősítse meg a választást. A fiókot nem töröljük azonnal. 30 napig deaktiválódik, és csak ezután törölhető véglegesen. 30 napon belül meggondolhatja magát, és fiókját visszaállíthatja.

TikTok-fiók eltávolítása a Facebook segítségével

A TikTok-fiókját is törölheti a bejelentkezéssel Facebook. Ilyen helyzetben gyakran meg kell adni egy telefonszámot, amely a felhasználói ellenőrzés egyik formája. A TikTok-fiók sikeres törlésének előfeltétele a pozitív ellenőrzés. Ha fiókja létrehozásakor nem adott meg telefonszámot, akkor lehet, hogy ezt most meg kell tennie. Az alkalmazás négyjegyű kódot küld, amely a fiók törlésére vonatkozó döntés első megerősítése lesz. A következő lépés az üzenet kiválasztása A fiókjának törlésén gondolkodik

. Ha a válasz igen, akkor újabb szöveges üzenet érkezik, be kell írnia és meg kell nyomnia a Folytatás gombot. Így a fiók véglegesen törlődik.

Bejegyzések törlése a TikTokról

Ha valaki csak a bejegyzések törlése mellett dönt, a TikTok-fiók teljes törlése helyett azt is tudnia kell, hogyan kell ezt megtenni. A videókat csak egyenként lehet törölni, tömegesen nem lehet törölni őket. Azoknál az embereknél, akik régóta működnek és nagyon aktív számlával rendelkeznek, ez nagyon fáradságos és időigényes lehet. A TikTok bejegyzéseinek törlését egy fiók kiválasztásával, majd a galéria kiválasztásával kell kezdeni. Ki kell választania a törölni kívánt videót. Ehhez válassza a hárompontos menü ikont, és érintse meg a Törlés elemet. Ezt kell tennie minden olyan videóval, amelyet törölni kell. A felvétel törlése visszafordíthatatlan, ezért alaposan át kell gondolnia. 

A TikTok fiók törölve - mi a következő lépés?

Sokan nem azért törlik TikTok-fiókjukat, mert megunták, hanem azért, mert elölről akarják kezdeni, új ötleteik vannak, amelyeket új fiókban szeretnének megmutatni. Ehhez újra létre kell hoznia egy új fiókot, amely új lehetőségeket kínál, lehetővé teszi, hogy egy másik oldalról mutassa meg magát. Újraregisztrálni nem nehéz.

  1. Nyissa meg a TikTok platformot, írja be születési dátumát, és folytassa a ponttal Regisztráljon telefonján LUB email. Egy lehetőséget kell kiválasztani.
  2. Az e-mailre vagy szöveges üzenetre megerősítő kódot küldünk, amelyet be kell írni az ablakban kérdez.
  3. A következő lépés a bejelentkezés és a felhasználó kiválasztása, valamint annak megerősítése, hogy nem vagy robot.

És a TikTok-fiókja készen áll. Elkezdheti létrehozni őket új ötletek szerint.

HAGY VÁLASZT

Kérjük, írja be a megjegyzést!
Kérjük, adja meg a nevét