Hogyan mentse az útvonalat a Google Maps telefonon?

hogyan lehet az útvonalat a telefonon a Google Maps-be menteni

Google Maps jelenleg a felhasználók által leginkább használt alkalmazások egyike. Elsősorban praktikus és praktikus megoldás az utazók számára - nagy segítség, ha nem kell papíros térképet cipelni magával. Nem csoda, hogy nemcsak a turisták használják az érdekes látnivalókhoz a lehető legegyszerűbb útvonalakat, hanem a sofőrök is, helyettesítve ezzel a szokásos GPS navigációkat. A Google Maps alkalmazás napról napra egyre népszerűbb, és az azt használók száma nagyon gyorsan növekszik.

A telefonra szánt mobil Google Maps szolgáltatás már 2010-ben meghaladta a 100 millió letöltést! Az alkotók igyekeznek diverzifikálni az alkalmazás használatában rejlő lehetőségeket, amivel minden lépésben könnyebben használhatják a vásárlók. Azt viszont kevesen tudják, hogy a már használt útvonalakat el lehet menteni a jövőre. Hogyan lehet ezt megtenni? Az alábbiakban bemutatunk egy lépésről lépésre szóló instrukciót, melynek köszönhetően minden térképed egy helyre kerül, és akár külföldön is tudod majd használni - mert nem lesz szükséged az internetre.

Néhány egyszerű lépés elegendő a fontos útvonal mentéséhez:

  1. Miután megnyitotta a Google Maps alkalmazást androidos telefonján vagy táblagépén, nyissa meg a képernyő bal felső sarkában három vízszintes vonallal jelölt főmenüt.
  2. Keresse meg a listán"Offline térképek"- legyen áthúzott felhő ikon.
  3. A fenti opció kiválasztása után a képernyőn a „Válaszd ki saját térképedet” felirat jelenik meg – pontosan ezt a lehetőséget kell választani.
  4. Ezután válassza ki az Önt érdeklő terület térképét, amelynek mérete a képernyőn lévő ablak mozgatásával állítható be.
  5. Most csak le kell töltenie a kiválasztott térképet, és élvezheti a problémamentes navigációt, és nem aggódhat az internetkapcsolat hiánya miatt.

FIGYELEM! Érdemes odafigyelni a letöltött térképek időről időre történő frissítésére is - bármikor megteheti, ha internet-hozzáférése van.

Az útvonal frissítéséhez válassza ki az Ön által korábban elmentett térképet, és válassza a „Frissítés„Ez megjelenik a térképen, ha frissítenie kell az útvonalat.

A beállításokban kiválaszthatja az offline térképek automatikus frissítésének lehetőségét - az alkalmazás csak a legutóbb használt térképeket frissíti, és nem kell emlékeznie arra, hogy ezt meg kell tennie.

Minden mentett térképhez megadhat egy adott nevet, ha rákattint az útvonal jobb oldalán található három pontra. Ennek köszönhetően könnyedén megkülönböztethet minden területet anélkül, hogy mindegyiket sorra kellene nyitnia. Bármikor törölhet olyan térképet, amelyre már nincs szüksége. Egyszerű - és mennyire hasznos, igaz?

Sikerült menteni az Önt érdeklő útvonalakat? Reméljük, hogy a fenti útmutató tökéletesen szemlélteti, hogyan teheti meg, így sokáig élvezheti a legfontosabb és szükséges térképek használatát, amikor csak szüksége van rájuk.

részvény

Lásd még

Szólj hozzá!

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

oxary logó
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore