Előzmények a Google Maps-ben - hogyan lehet törölni?

0
a Google Maps előzményei, hogyan lehet törölni

Az "Internet és alkalmazástevékenység" bekapcsolása azt jelenti, hogy az eszközök gyakorlatilag minden egyes mozdulatot rögzítenek. Hogyan törölhetem a Google Maps előzményeit? Lehetséges egyáltalán? Hogyan működik ez a folyamat a különböző eszközöknél? Ezekre és más kérdésekre az alábbi cikkben talál választ.

A Google Maps előzményeinek törlése Android-eszközről

Először meg kell tekintenie a térképelőzményeket. Olyan eszközökön, mint telefon vagy tabletAndroidot használó felhasználók megtehetik a Maps alkalmazás megnyitása és a bejelentkezés után. Ezután keresse meg a Menü gombot a bal felső sarokban (három kötőjel, az úgynevezett "hamburger"), válassza a "beállítások", és akkor "A Maps története". Most két lehetősége van: törölje az összes előzményt vagy csak a kiválasztott elemeket.

Ha az összes adat törlése mellett dönt, nyomja meg a jobb felső sarokban található három pontot, és válassza a "Tevékenység törlése:"És jelölje be ezt a részt"Az egész időszak". Csak meg kell erősítenie ezt a lépést és ezzel törli a Google Maps összes előzményét.

Ha úgy dönt, hogy csak a kijelölt elemeket törli az előzményekből, akkor azt is el kell döntenie, hogy csak bizonyos helyeket, vagy például az előzmények egy bizonyos szakaszát kívánja-e törölni. Ha csak egyetlen hely - elég, ha nyitás után "Térképelőzmények"Megtalálja az érdeklődő helyet, és rákattint"Törlés". Ha törölni kívánja az előzmények egy bizonyos periódusát, nyomja meg a jobb felső sarokban található három pontot, és válassza a "Tevékenység törlése:"És válassza ki"Egyéni hatókör". A gomb kiválasztása után beállíthatja az érdeklődés dátumát. Ezután kattintson a "további"És megerősíted ezt a lépést.

A Google Maps előzményeinek törlése a számítógépről

A Google Maps előzményeinek a számítógépről való törléséhez először meg kell tekintenie a Térkép előzményeit. Nyissa meg a számítógépén Google Maps és jelentkezzen be. Ezután keresse meg a Menü gombot a bal felső sarokban (három kötőjel, az úgynevezett "hamburger"), és válassza a "Tevékenység a Google Térképen". Itt ismét két lehetőség áll rendelkezésre: törölheti az összes előzményt vagy csak a kiválasztott elemeket.

Ha az összes adat törlése mellett dönt, nyomja meg a jobb felső sarokban található három pontot, és válassza a "Tevékenység törlése:"És jelölje be ezt a részt"Az egész időszak". Csak annyit kell tennie, hogy megerősíti ezt a lépést, és ezzel eltávolítja az összes tevékenységet a Google Maps szolgáltatásból.

Ha úgy dönt, hogy csak a kijelölt elemeket törli az előzményekből, akkor azt is el kell döntenie, hogy csak bizonyos helyeket, vagy például az előzmények egy bizonyos szakaszát kívánja-e törölni. Ha csak egyetlen hely - elég, ha nyitás után "Térképelőzmények

"Megtalálja az érdeklődő helyet, és rákattint"Törlés". Ha törölni kívánja az előzmények egy bizonyos periódusát, nyomja meg a jobb felső sarokban található három pontot, és válassza a "Tevékenység törlése:"És válassza ki"Egyéni hatókör". A gomb kiválasztása után beállíthatja az érdeklődés dátumát. Ezután kattintson a "további"És megerősíted ezt a lépést.

A Google Maps előzményeinek törlése iPhone / iPad eszközről

IPhone vagy iPad eszközén nyissa meg a Google Maps alkalmazást, és jelentkezzen be. Kattintson a menüre (három kötőjel, az úgynevezett "hamburger") és válassza a "beállítások", és akkor "A Maps története".

Ha törölni kíván minden adatot az előzményekből - nyomja meg a jobb felső sarokban található három pontot, és válassza a "Tevékenység törlése:"És jelölje be ezt a részt"Az egész időszak". Csak meg kell erősítenie ezt a lépést és ezzel törli a Google Maps összes előzményét.

Ha úgy dönt, hogy csak a kijelölt elemeket törli az előzményekből, akkor újra el kell döntenie, hogy csak bizonyos helyeket, vagy például az előzmények egy bizonyos szakaszát kívánja-e törölni. Ha csak egyetlen hely - elég, ha nyitás után "Térképelőzmények"Megtalálja az érdeklődő helyet, és rákattint"Törlés". Ha törölni kívánja az előzmények egy bizonyos periódusát, nyomja meg a jobb felső sarokban található három pontot, és válassza a "Tevékenység törlése:"És ebben a részben válassza ki"Egyéni hatókör". A gomb kiválasztása után beállíthatja az érdeklődés dátumát. Ezután kattintson a "további"És végül megerősíti ezt a lépést.

HAGY VÁLASZT

Kérjük, írja be a megjegyzést!
Kérjük, adja meg a nevét