Előzmények a Google Maps-ben - hogyan lehet törölni?

a Google Maps előzményei, hogyan lehet törölni

Az "internet- és alkalmazástevékenység" engedélyezése azt jelenti, hogy az eszközök gyakorlatilag minden mozdulatot rögzítenek. Hogyan törölhetem a Google Maps előzményeit? Lehetséges egyáltalán? Hogyan működik ez a folyamat a különböző eszközöknél? Ezekre és más kérdésekre az alábbi cikkben talál választ.

A Google Maps előzményeinek törlése Android-eszközről

Először meg kell tekintenie a térképelőzményeket. Olyan eszközökön, mint telefon vagy tabletamelyek Androidot használnak, ezt a Térkép alkalmazás megnyitása és bejelentkezés után teheti meg. Ezután keresse meg a Menü gombot a bal felső sarokban (három kötőjel, az úgynevezett "hamburger"), válassza a "beállítások", és akkor "A Maps története". Most két lehetősége van: törölje az összes előzményt vagy csak a kiválasztott elemeket.

Ha úgy dönt, hogy töröl minden adatot, nyomja meg a három pontot a jobb felső sarokban, és válassza a „Tevékenység törlése:"És jelöld meg ebben a részben"Az egész időszak". Csak meg kell erősítenie ezt a lépést, és ezzel törli a Google Maps összes előzményét.

Ha úgy dönt, hogy csak kiválasztott elemeket töröl az előzményekből, akkor azt is el kell döntenie, hogy csak bizonyos helyeket, vagy például az előzmények egy bizonyos időszakát szeretné törölni. Ha csak egy helyen - elég, ha kinyitás után "Térképelőzmények"Megkeresi az Önt érdeklő helyet, és kattintson"Törlés". Ha törölni szeretne egy bizonyos időszakot az előzményekből, nyomja meg a három pontot a jobb felső sarokban, és válassza a „Tevékenység törlése:"És válassz"Egyéni hatókör". Ennek a gombnak a kiválasztása után beállíthatja a kívánt dátumokat. Ezután kattintson a "további"És megerősíted ezt a lépést.

A Google Maps előzményeinek törlése a számítógépről

A Google Maps előzményeinek a számítógépről való törléséhez először meg kell tekintenie a Térkép előzményeit. Nyissa meg a számítógépén Google Maps és jelentkezz be. Ezután keresse meg a Menü gombot a bal felső sarokban (három kötőjel, az úgynevezett "hamburger"), és válassza a "Tevékenység a Google Térképen". Itt is két lehetősége van: törölheti az összes előzményt vagy csak a kiválasztott elemeket.

Ha úgy dönt, hogy töröl minden adatot, nyomja meg a három pontot a jobb felső sarokban, és válassza a „Tevékenység törlése:"És jelöld meg ebben a részben"Az egész időszak". Csak annyit kell tennie, hogy megerősíti ezt a lépést, és ezzel eltávolít minden tevékenységet a Google Térképen.

Ha úgy dönt, hogy csak kiválasztott elemeket töröl az előzményekből, akkor azt is el kell döntenie, hogy csak bizonyos helyeket, vagy például az előzmények egy bizonyos időszakát szeretné törölni. Ha csak egy helyen - elég, ha kinyitás után "Térképelőzmények

"Megkeresi az Önt érdeklő helyet, és kattintson"Törlés". Ha törölni szeretne egy bizonyos időszakot az előzményekből, nyomja meg a három pontot a jobb felső sarokban, és válassza a „Tevékenység törlése:"És válassz"Egyéni hatókör". Ennek a gombnak a kiválasztása után beállíthatja a kívánt dátumokat. Ezután kattintson a "további"És megerősíted ezt a lépést.

A Google Maps előzményeinek törlése iPhone / iPad eszközről

iPhone vagy iPad készülékén nyissa meg a Google Térkép alkalmazást, és jelentkezzen be. Kattintson a menüre (három kötőjel, az úgynevezett "hamburger"), és válassza a "beállítások", és akkor "A Maps története".

Ha minden adatot törölni szeretne az előzményekből, nyomja meg a három pontot a jobb felső sarokban, és válassza a „Tevékenység törlése:"És jelöld meg ebben a részben"Az egész időszak". Csak meg kell erősítenie ezt a lépést, és ezzel törli a Google Maps összes előzményét.

Ha úgy dönt, hogy csak kiválasztott elemeket töröl az előzményekből, újra el kell döntenie, hogy csak bizonyos helyeket, vagy például egy bizonyos időszakot szeretne törölni az előzményekből. Ha csak egy helyen - elég, ha kinyitás után "Térképelőzmények"Megkeresi az Önt érdeklő helyet, és kattintson"Törlés". Ha törölni szeretne egy bizonyos időszakot az előzményekből, nyomja meg a három pontot a jobb felső sarokban, és válassza a „Tevékenység törlése:"És ebben a részben válassza ki a lehetőséget"Egyéni hatókör". Ennek a gombnak a kiválasztása után beállíthatja a kívánt dátumokat. Ezután kattintson a "további"És végül megerősíti ezt a lépést.

részvény

Lásd még

Szólj hozzá!

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

oxary logó
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore