Hogyan blokkolhatok valakit az Instagramon? - Lépésről lépésre

0
hogyan lehet lépésről lépésre blokkolni valakit az instagramon

Az Instagram egy nagyon népszerű alkalmazás, amelyet már több mint egymilliárd ember használ a világ minden tájáról. Ez közösségi háló hozzá tartozik Facebookamelynek fő ötlete az volt, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára fényképek szerkesztését és filmeket, szöveges üzenetek küldése és a számunkra érdekes tartalom keresése a # hashtag, hely vagy földrajzi címkék.

Kétségtelen, hogy az alkalmazás folyamatosan növekszik, és az emberek többsége Instagram-fiók összegyűjtve maga körül egy kisebb vagy nagyobb közösséget. Leggyakrabban kötelékünk van azokkal az emberekkel, akiket megfigyelünk, vagy azokkal, akiket megfigyelünk, ezért nagyon jó, ha lehetőségünk van kapcsolatba lépni velük. Néha azonban vannak kevésbé kellemes helyzetek, amelyek valamilyen okból kényszerítenek minket egy adott felhasználó blokkolása

. Ha a baráti társaságból való eltávolítás vagy a fotók és videók megjegyzésének lehetőségének blokkolása nem elegendő, Instagram lehetővé tette a radikálisabb lépés megtételét teljesen letilt egy másik felhasználót.

Hogyan blokkolhatok valakit az Instagramon?

Egy másik felhasználó blokkolásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Keresse meg a blokkolni kívánt felhasználó profilját

2. Érintse meg az ellipsziseket (Android) vagy  (számítógép / iPhone / iPad)

3. Válassza a lehetőséget Letiltja LUB Kinyit

4. Az opció újbóli megnyomásával erősítse meg a műveletet Letiltja LUB Kinyit

Fontos, hogy az Instagram nem tájékoztatja a felhasználót arról, hogy éppen mi blokkoltuk őket.

A blokkolás hatása az, hogy ez a személy nem találja meg fiókunkat, ill Instagram történetek és a bejegyzéseinknél azonban még mindig megemlítheti a nevünket az oldalon, bár erről semmilyen értesítést nem kapunk. A helyzet megoldása a profilunk nevének megváltoztatása, amely teljesen megakadályozza, hogy a blokkolt személy kapcsolatba lépjen velünk vagy említést tegyen rólunk.

A letiltás után minden kísérlet arra, hogy üzenetet küldjön nekünk a következő címen: Közvetlen hatástalan lesz, és az illetővel folytatott beszélgetés minden szála is eltűnik.

Az Instagram lehetővé tette egy olyan felhasználó feloldását, amelyet korábban letiltottunk. Ha meggondoltuk magunkat, és vissza akarjuk állítani őt baráti társaságunkba, a fenti utasításokat követve megtehetjük, de ki kell választanunk a Feloldás feloldást. Tudnia kell azonban, hogy egy ilyen művelet csak akkor lesz sikeres, ha időközben ez a személy nem blokkolt minket.

HAGY VÁLASZT

Kérjük, írja be a megjegyzést!
Kérjük, adja meg a nevét