Hogyan törölhetünk egy Facebook-csoportot?

hogyan törölhetünk egy csoportot a facebook-on

Közösségi média segítenek nekünk kapcsolatot fenntartani az emberek nagy csoportjával anélkül, hogy fizikai kapcsolatba kellene lépnünk velük. Ezt a célt is szolgálja csoport felállítása a Facebookon - hasonló érdeklődésű, szenvedélyekkel, szakmai vagy kereső célokkal rendelkező emberek egyesítése. Az FB csoportjának segítségünkre van, ha egy projekten dolgozunk, akkor vissza kell térnünk a korábbi beszélgetésekhez, vagy linkeket kell küldenünk egymásnak.

Csoport létrehozása a Facebookon egyszerű és bárki meg tudja csinálni. Amikor azonban befejezzük a projekten végzett munkát, más érdekeket keresünk, vagy egyszerűen ki akarunk lépni egy adott közösség működéséből, a csoportra már nincs szükség. Ezt azonban nem mindenki tudja az FB-n is törölhetjük a csoportot. Lássuk, hogyan tehetjük meg lépésről lépésre.

Csoport eltávolítása a Facebookról

  • Kattintson a fülre Aktualności és válasszon egy lehetőséget Csoportok.
  • Kiválasztjuk a minket érdeklő csoportot, majd rákattintunk a fülre tagjai (a bal oldalon található).
  • A csoporttag kiválasztása után válassza ki a három pont szimbólumot a keresztnév mellett, majd a "eltávolítás a csoportból”És megerősítjük a választásunkat.
  • Ha eltávolítottuk a csoport összes tagját, válassza (rendszergazdaként) a "hagyja el a csoportot"és"engedje le és vegye le".

Érdemes emlékezni arra, hogy egy csoport törlése a Facebook-on visszafordíthatatlan művelet, nem vonhatjuk vissza.

Ezenkívül, ha nem vagyunk a csoport rendszergazdája, és azt eltávolítottuk, sajnos nem kapunk erről értesítést. Csak a rendszergazda törölheti a csoportalapítót. Ha eltávolítjuk a csoport összes tagját, majd elhagyjuk a csoportot, akkor az önmagában is eltávolításra kerül. Ennek köszönhetően erőforrások Facebook

nem szemetelnek, és folyamatosan működik. Ez a megoldás megakadályozza azokat a helyzeteket, amikor az összes tag elhagyja a csoportot, de senkinek nem jutott eszébe eltávolítani.

Csoport archiválása a Facebookon

A Facebook a csoportos archiválás lehetőségét is kínálja. Alapvetően egy művelet abban különbözik a törléstől, hogy visszavonhatjuk. Az adminisztrátorok törölhetik a rajta közzétett bejegyzéseket, anyagokat és fotókat, új tagokat fogadhatnak és blokkolhatják őket. A csoport továbbra is látható lesz a Facebook keresőben, ha tagjai, alapítói vagy rendszergazdái vagyunk. Kívülállók nem férhetnek hozzá. A törléssel ellentétben bármely csoport rendszergazda archiválhat egy csoportot, még akkor is, ha nem ő az alapító. Ha visszavonunk egy csoport archiválását, az ismét látható lesz a Facebook keresési eredményei között.

Ne felejtse el alaposan átgondolni a döntését, mielőtt törölnénk egy Facebook-csoportot. Ha később meggondoljuk magunkat, sajnos késő lesz. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy később nem lesz-e szükségünk a csoportban összegyűjtött anyagokra vagy kapcsolattartókra, az ideiglenes archiválás jobb megoldás lehet. Azoknak az embereknek, akiknek szükségük van a kérdés vizuális bemutatására, ez jó hír Youtube könnyen megtalálhatunk sok videót, amely világosan és olvashatóan mutatja be a probléma minden aspektusát.

részvény

Lásd még

Szólj hozzá!

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

oxary logó
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore