Fiók deaktiválása az fb-n mi ez, vagyis hogyan lehet törölni egy Facebook-fiókot?

0
Facebook fiók deaktiválása mi ez, vagy hogyan lehet törölni egy facebook fiókot

Facebook egy olyan webhely, amely jelenleg vezető szerepet tölt be a közösségi hálózatok között. Lehetővé teszi a barátok közötti szabad kommunikációt, lehetővé teszi az érdekes tartalmak megosztását és megismerését. A honlapnak köszönhetően könnyen naprakész lehet a környéken tervezett eseményekkel vagy a kedvenc zenekarok által számukra biztosított információkkal rajongói oldalak.

Előfordul azonban, hogy a felhasználók döntenek törölje fiókjait a webhelyen. Ennek különböző okai vannak - a webhely egy része unatkozott, volt, aki amúgy is felhagyott vele, mások csak egy időre szeretnének eltűnni az internetről. A fiók deaktiválása azonban nem mindenki számára könnyű feladat.

Hogyan törölhetem a Facebook-profilt?

Facebook-fiók törléséhez először deaktiválni kell. A profilt nem lehet azonnal törölni - egy ideig deaktiválni kell. Egy idő után automatikusan törlődik, hacsak a felhasználó nem dönt a fiók törléséről - csak jelentkezzen be a deaktiválás törléséhez.

A dátummal deaktiválhatja Facebook-fiókját

  1. a weboldalra való bejelentkezéssel
  2. a "Beállítások és adatvédelem" fülre való belépéssel, majd a beállításokban
  3. A "Az Ön Facebook-adatai" részben kattintson a "Fiók tulajdonjoga és ellenőrzése" elemre.
  4. Ezután megjelenik a "Deaktiválás és törlés", majd a "Fiók törlése" opció.
  5. Ezután a rendszer végigvezeti a felhasználót a fiók törlésének következő lépésein.
  6. Ezután válassza a "Fiók törlésének folytatása" lehetőséget, majd kattintson az oldal alján található "Fiók törlése" parancsra.
  7. Megjelenik egy sáv a jelszó megadásához, amelyet a felhasználó a webhelyre való bejelentkezéshez használt.
  8. Miután megadta, válassza a "Folytatás", majd a "Fiók törlése" lehetőséget.
  9. Ezután a felhasználói profil deaktiválódik.

Harminc nap elteltével az fb számla véglegesen automatikusan törlődik.

Ha azonban ezen a harminc napon belül úgy dönt, hogy törli a fiók törlési folyamatát, akkor csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a webhelyre jelszavával és bejelentkezésével, és a deaktiválási folyamat befejeződik, és használhatja a Facebook-ot újra és Messenger FB

. A portálra való bejelentkezés után csak a "Törlés törlése" opciót kell kiválasztania.

A felhasználói tartalom eltávolítása a webhelyről akár 90 napig is eltarthat, de ez idő alatt a többi Facebook-felhasználó számára ez már nem lesz elérhető.

Ha fontos információval, fényképekkel vagy egyéb adatokkal rendelkezik az fb-fiókjában, amelyeket meg szeretne őrizni, kérjük, mentse el egy példányát a deaktiválási folyamat megkezdése előtt. Miután törölte a fiókját, többé nem tudja helyreállítani. Fontos azonban, hogy Ön is tisztában legyen ezzel a profil törlése után a többi felhasználóval kicserélt üzenetek továbbra is megmaradnak a csevegésükben.

Tehát, ha törölni szeretné profilját, hogy megszabaduljon az internetről a többi felhasználónak küldött üzenetektől, gondoljon bele - az üzenetek mindenképp megmaradnak, és fiókjának elvesztése a végleges törlés után visszafordíthatatlan lesz. Ha azonban biztos abban, hogy végleg törölni szeretné profilját, mentse el az adatok egy példányát, és kövesse a fenti szöveg lépéseit. Ne feledje azt is, hogy ha meggondolja magát, akkor harminc napon belül törölheti az fb-fiókjának deaktiválását.

HAGY VÁLASZT

Kérjük, írja be a megjegyzést!
Kérjük, adja meg a nevét