Kako mogu blokirati nekoga na Instagramu? - Korak po korak

0
kako korak po korak blokirati nekoga na instagramu

Instagram je vrlo popularna aplikacija koju već koristi preko milijardu ljudi širom svijeta. to je društvena mreža pripada Facebookčija je glavna ideja bila dopustiti svojim korisnicima uređivanje fotografija i filmovi, slanje tekstualnih poruka i traženje sadržaja koji nas zanima koristi # hashtagova, mjesto ili geotagove.

Nema sumnje da aplikacija neprestano jača, a većina ljudi to čini Instagram račun okupljajući oko sebe manju ili veću zajednicu. Najčešće imamo vezu s ljudima koje promatramo ili onima koje promatramo, pa je sjajno kad imamo priliku biti u kontaktu s njima. Međutim, ponekad postoje manje ugodne situacije koje nas iz nekog razloga tjeraju blokiranje datog korisnika

. Ako funkcija uklanjanja iz grupe prijatelja ili blokiranje mogućnosti komentiranja naših fotografija i videozapisa nije dovoljna, Instagram omogućio je radikalniji korak kakav je potpuno blokiranje drugog korisnika.

Kako mogu blokirati nekoga na Instagramu?

Da biste blokirali drugog korisnika, slijedite ove korake:

1. Dođite do profila korisnika kojeg želite blokirati

2. Dodirnite elipse (Android) ili  (računalo / iPhone / iPad)

3. Odaberite Blokiraj to lub Otključati

4. Potvrdite radnju ponovnim pritiskom na opciju Blokiraj to lub Otključati

Važno je da Instagram neće obavijestiti korisnika da smo ih upravo blokirali.

Učinak blokiranja je taj što ta osoba ne može pronaći naš račun ili Instagram priče i u našim postovima, međutim, ona će možda i dalje spominjati naše ime na web mjestu, iako o tome nećemo dobiti nikakvu obavijest. Rješenje ove situacije je promjena imena našeg profila, što će u potpunosti spriječiti bilo kakav kontakt ili spomen od strane blokirane osobe.

Jednom blokirani, svaki pokušaj da nam pošaljete poruku na direktan bit će neučinkoviti, a sve niti razgovora s osobom također će nestati.

Instagram je omogućio deblokadu korisnika kojeg smo prethodno blokirali. Ako smo se predomislili i želimo ga vratiti svojoj grupi prijatelja, to možemo učiniti slijedeći gornje upute, ali moramo odabrati Deblokiraj. Međutim, trebali biste znati da će takva operacija biti uspješna samo ako nas u međuvremenu ta osoba nije blokirala.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime