Kako možemo izbrisati Facebook grupu?

0
kako možemo izbrisati grupu na facebooku

Društveni mediji oni nam pomažu da održimo odnose s velikom skupinom ljudi bez da ih moramo fizički kontaktirati. Također služi u tu svrhu uspostavljanje grupe na Facebooku - je ujediniti ljude sa sličnim interesima, strastima ili profesionalnim ili profitnim ciljevima. Skupina na FB-u treba nam pomoći, ako radimo na jednom projektu, moramo se vratiti na prethodne razgovore ili međusobno slati veze.

Postavljanje grupe na Facebooku to je jednostavno i svatko to može učiniti. Međutim, kada završimo s radom na projektu, potražimo druge interese ili se jednostavno želimo povući iz funkcioniranja određene zajednice, grupa više nije potrebna. Međutim, to ne znaju svi također možemo izbrisati grupu na FB. Pogledajmo kako to možemo učiniti korak po korak.

Uklanjanje grupe s Facebooka

  • Kliknite karticu Aktualności i odaberite opciju Grupe.
  • Odabiremo grupu koja nas zanima, a zatim kliknite karticu članovi (nalazi se na lijevoj strani).
  • Nakon odabira člana grupe, odaberite simbol s tri točke pored imena, a zatim "ukloni iz grupe”I mi potvrđujemo svoj izbor.
  • Ako smo uklonili sve članove grupe, odaberite (kao administrator) opciju "napusti grupu"i"spustiti i ukloniti”.

Vrijedno je prisjetiti se da je brisanje grupe na Facebooku nepovratna radnja, ne možemo je poništiti.

Osim toga, ako nismo administrator grupe i ona je uklonjena, nažalost o tome nećemo biti obaviješteni. Samo administrator koji je osnivač grupe može je izbrisati. Ako uklonimo sve članove grupe, a zatim napustimo grupu, ona će se ukloniti sama. Zahvaljujući tome, resursi Facebook

ne smete se i to stalno radi bez problema. Ovo je rješenje za sprečavanje situacija kada svi članovi napuste grupu, ali nitko nije pomislio da je ukloni.

Arhiviranje grupe na Facebooku

Facebook također nudi mogućnost grupnog arhiviranja. U osnovi se radnja razlikuje od brisanja po tome što je možemo poništiti. Administratori mogu brisati postove, materijale i fotografije objavljene na njima, prihvaćati nove članove i blokirati ih. Grupa će i dalje biti vidljiva u Facebook tražilici ako smo njen član, osnivač ili administrator. Ne mogu mu pristupiti autsajderi. Suprotno brisanju, bilo koji administrator grupe može arhivirati grupu, čak i ako nije osnivač. Ako opozovemo arhiviranje grupe, ona će ponovno biti vidljiva u rezultatima pretraživanja na Facebooku.

Ne zaboravite dobro razmisliti o svojoj odluci prije nego što izbrišemo Facebook grupu. Ako se kasnije predomislimo, nažalost, bit će prekasno. Ako nismo sigurni hoće li nam kasnije trebati materijali ili kontakti prikupljeni u grupi, privremeno arhiviranje može biti bolje rješenje. Za ljude kojima je potrebna vizualna prezentacija broja, dobra vijest je ta Youtube lako možemo pronaći mnoge videozapise koji jasno i čitko predstavljaju sve aspekte problema.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime