Jak odstranit příspěvky, videa a účet na TikToku

0
jak smazat filmové příspěvky a účet tiktoku

Tik tak je jednou z nejpopulárnějších aplikací, která nahrazuje Musical.ly. Sdružuje komunitu, zejména mladých lidí ve věku od 12 do 20 let, ve 150 zemích. Aplikace umožňuje sledovat a nahrávání velmi krátkých videí pod vaší oblíbenou hudební skladbou. Nahrávky jsou podobné hudebním videím. Zaznamenané video lze upravit pomocí nástrojů, kterými je platforma vybavena. To jsou mimo jiné speciální efekty nebo samolepky.

Takzvaný trendy a výzvy, tj. různé způsoby a výzvy, které se zaznamenávají a uvolňují do světa. Abyste mohli využívat příležitosti nabízené platformou, musíte si vytvořit účet, který může být podle vašich preferencí soukromý nebo veřejný. Aplikaci TikTok můžete používat na počítači i telefonu. Po seznámení s aplikací mnoho uživatelů ukončilo a chce smazat svůj účet TikToku. Je to lehké? Jak toho lze dosáhnout?

Jak odstraním svůj účet TikTok?

Odebrání účtu z aplikace TikTok může mít mnoho důvodů. Aplikace často přestane hrát, začne být nudná a stane se nadbytečnou. Zbytečně zabírá místo, takže stojí za to se ho zbavit. Někdy uživatelé zjistí, že jejich účet TikTok nevypadá tak, jak by chtěli, chtějí začít znovu, úplně jinak. Mnoho uživatelů se stydí za své předchozí akce a nechce, aby byly zobrazeny a komentovány. Samozřejmě můžete hrát s ručním mazáním všech příspěvků na TikToku, ale je to velmi pracné, mnohem lepším řešením je smazat starý a vytvořit nový profil. Smazání účtu TikTok může být někdy problematické. Stojí za to přečíst si průvodce, který vám řekne, jak na to relativně rychle a jednoduše.

Odebrání účtu TikTok z aplikace

První věc, kterou musíte udělat, je:

  1. přihlaste se ke svému účtu a přejděte do nastavení v pravém horním rohu.
  2. pak vyberte soukromí a vyberte bod Spravujte svůj účet,
  3. další Zvažujete odstranění svého účtu. Mohlo by se zdát, že je to konec, ale bohužel není. Když se rozhodneme účet smazat, aplikace nás přesměruje na proces ověření.
  4. Bude nutné zadat heslo, poté se zobrazí podrobné informace, které mohou mít za následek riziko smazání účtu.

Odstranění účtu TikTok - důsledky

  • Po odstranění účtu se uživatel již nebude moci přihlásit,
  • Uživatel ztratí přístup k videím, která nahrál,
  • Uživatel ztratí všechny sledovatele svých příspěvků,
  • Uživatel nebude moci získat peníze za zakoupené položky,
  • Informace mimo účet, tj. Zprávy, obsah chatu, budou i nadále viditelné pro ostatní přihlášené uživatele portálu,

Pokud souhlasíme s důsledky smazání účtu, stiskněte tlačítko Smazat účet a nakonec výběr potvrďte. Účet nebude okamžitě smazán. Deaktivuje se po dobu 30 dnů a až po této době bude trvale smazán. Do 30 dnů můžete změnit názor a znovu vytvořit svůj účet.

Odebrání účtu TikTok pomocí Facebooku

Svůj účet TikTok můžete také smazat po přihlášení pomocí Facebook. V takové situaci je často nutné uvést telefonní číslo, což je forma ověření uživatele. Pozitivní ověření je předpokladem pro úspěšné smazání vašeho účtu TikTok. Pokud jste při vytváření účtu nezadali telefonní číslo, možná to budete muset udělat hned teď. Aplikace odešle čtyřmístný kód, který bude prvním potvrzením rozhodnutí o vymazání účtu. Dalším krokem je výběr zprávy Uvažujete o smazání svého účtu

. Pokud byla odpověď ano, přijde další textová zpráva, musíte zadat a stisknout Pokračovat. Tímto způsobem bude účet nakonec smazán.

Mazání příspěvků na TikToku

Pokud se někdo rozhodne smazat pouze příspěvky, musí místo toho úplně smazat svůj účet TikTok také vědět, jak na to. Videa lze mazat pouze jednotlivě, není možné je hromadně mazat. Pro lidi, kteří mají dlouhodobý a vysoce aktivní účet, to může být velmi pracné a časově náročné. Začněte mazat příspěvky TikTok výběrem svého účtu a poté výběrem galerie. Musíte vybrat video, které chcete odstranit. Chcete-li to provést, vyberte ikonu tříbodové nabídky a klepněte na Odstranit. To je to, co byste měli dělat s každým videem, které musí být odstraněno. Smazání záznamu je nevratné, měli byste si to proto pečlivě promyslet. 

Účet TikTok byl smazán - co dál?

Mnoho lidí smaže svůj účet TikTok ne proto, že by se nudili, ale proto, že chtějí začít znovu, mají nové nápady, které chtějí předvést v novém účtu. Chcete-li to provést, musíte znovu vytvořit nový účet, který vám poskytne nové příležitosti a umožní vám ukázat se z jiné stránky. Opětovná registrace není obtížná.

  1. Otevřete platformu TikTok, zadejte své datum narození a pokračujte k bodu Zaregistrujte se pomocí telefonu lub e-mailem. Musí být vybrána jedna možnost.
  2. Na e-mail nebo textovou zprávu bude zaslán potvrzovací kód, který je třeba zadat do okna žádat.
  3. Dalším krokem je výběr přihlašovacích údajů a uživatele a potvrzení, že nejste robot.

A váš účet TikTok je připraven. Můžete je začít vytvářet podle nových nápadů.

ZNOVU ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zadejte své jméno zde