Как да изтриете публикации, видеоклипове и акаунт в TikToku

0
как да изтриете публикации във филми и акаунти в

TikTok е едно от най-популярните приложения за замяна на Musical.ly. Той обединява общност, предимно млади хора на възраст между 12 и 20 години, в 150 държави. Приложението ви позволява да гледате и запис на много кратки видеоклипове под любимата си музикална песен. Записите са подобни на музикални видеоклипове. Записаното видео може да бъде модифицирано с помощта на инструментите, с които е оборудвана платформата. Това са i.a. специални ефекти или стикери.

Така нареченият тенденции и предизвикателства, т.е. различни моди и предизвикателства, които се записват и пускат в света. За да можете да се възползвате от възможностите, предлагани от платформата, трябва да създадете акаунт, който в зависимост от вашите предпочитания може да бъде частен или публичен. Можете да използвате приложението TikTok както на вашия компютър, така и на телефона. След като се запознаят с приложението, много потребители се отказват и искат да изтрият акаунта си в TikToku. Лесно ли е? Как може да се направи това?

Как да изтрия акаунта си в TikTok?

Причините за премахване на акаунт от приложението TikTok могат да бъдат много. Често пъти приложението просто спира да играе, става скучно и става излишно. Заема място ненужно, така че си струва да се отървете от него. Понякога потребителите откриват, че техният акаунт в TikTok не изглежда така, както те искат, те искат да започнат отначало, напълно различни. Много потребители се срамуват от предишните си действия и не искат да бъдат гледани и коментирани. Разбира се, можете да си поиграете с ръчно изтриване на всички публикации на TikTok, но това е много трудоемко, много по-добро решение е да изтриете стария и да създадете нов профил. Изтриването на вашия акаунт в TikTok понякога може да бъде проблематично. Струва си да прочетете ръководството, което ще ви каже как да го направите по относително бърз и прост начин.

Премахване на акаунта в TikTok от приложението

Първото нещо, което трябва да направите, е:

  1. влезте в акаунта си и отидете в настройките в горния десен ъгъл.
  2. след това изберете уединение и изберете точка Управлявайте акаунта си,
  3. следващия Обмисляте да изтриете акаунта си. Може да изглежда, че това е краят, но за съжаление не е така. Когато решим да изтрием акаунта, приложението ще ни пренасочи към процеса на проверка.
  4. Ще е необходимо да въведете паролата, след което ще се появи подробна информация, която може да доведе до изтриване на акаунта.

Изтриване на акаунта в TikTok - последици

  • След изтриване на акаунта, потребителят вече няма да може да влезе,
  • Потребителят ще загуби достъп до видеоклиповете, които е записал,
  • Потребителят губи всички последователи на своите публикации,
  • Потребителят няма да може да възстанови пари за закупените артикули,
  • Информация извън акаунта, т.е. съобщения, съдържание в чата ще остане видима за други влезли потребители на портала,

Ако се съгласим с последиците от изтриването на акаунта, натиснете бутона Изтриване на акаунта и накрая потвърдете избора. Акаунтът няма да бъде изтрит веднага. Той ще бъде деактивиран за 30 дни и само след това време ще бъде изтрит за постоянно. В рамките на 30 дни можете да промените решението си и да възобновите своя акаунт.

Премахване на акаунта в TikTok с помощта на Facebook

Можете също така да изтриете вашия акаунт в TikTok, като влезете с Facebook. В такава ситуация често се изисква да се предостави телефонен номер, който е форма на проверка на потребителя. Положителната проверка е предпоставка за успешно изтриване на вашия акаунт в TikTok. Ако не сте предоставили телефонен номер при създаването на акаунта си, може да се наложи да го направите сега. Приложението ще изпрати четирицифрен код, който ще бъде първото потвърждение на решението за изтриване на акаунта. Следващата стъпка е да изберете съобщението Мислите ли да изтриете акаунта си

. Ако отговорът е да, ще се появи друго текстово съобщение, трябва да въведете и да натиснете Продължи. По този начин акаунтът ще бъде окончателно изтрит.

Изтриване на публикации в TikTok

Ако някой реши да изтрие само публикации, вместо да изтрие напълно своя акаунт в TikTok, той също трябва да знае как да го направи. Видеоклиповете могат да се изтриват само поотделно, не е възможно да се изтриват масово. За хората, които имат дългосрочен и силно активен акаунт, това може да бъде много трудоемко и отнема много време. Изтриването на публикации в TikTok трябва да започне, като изберете акаунт и след това изберете галерията. Трябва да изберете видеоклипа, който искате да изтриете. За да направите това, изберете иконата на менюто с три точки и докоснете Изтриване. Това трябва да направите с всяко видео, което трябва да бъде изтрито. Изтриването на запис е необратимо, така че трябва да помислите добре за него. 

Профилът в TikTok е изтрит - какво следва?

Много хора изтриват акаунта си в TikTok не защото им е омръзнало, а защото искат да започнат отначало, имат нови идеи, които искат да покажат в нов акаунт. За да направите това, трябва да създадете отново нов акаунт, който ви дава нови възможности, позволява ви да се покажете от различна страница. Пререгистрацията не е трудна.

  1. Отворете платформата TikTok, въведете датата си на раждане и продължете към точката Регистрирайте се с телефона си Lub електронна поща. Трябва да бъде избрана една опция.
  2. На имейла или текстовото съобщение ще бъде изпратен код за потвърждение, който трябва да се въведе в прозореца попитам.
  3. Следващата стъпка е да изберете вход и потребител и да потвърдите, че не сте робот.

И вашият акаунт в TikTok е готов. Можете да започнете да ги създавате според нови идеи.

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук