Как можем да изтрием група във Facebook?

как можем да изтрием група във facebook

Социална медия те трябва да ни помогнат да поддържаме връзки с голяма група хора, без да се налага физически да се свързваме с тях. Той също служи за тази цел създаване на група във Facebook - е да обедини хора със сходни интереси, страсти или професионални или печеливши цели. Групата във FB трябва да ни помогне, ако работим по един проект, трябва да се върнем към предишни разговори или да изпратим връзки един към друг.

Създаване на група във Facebook това е просто и всеки може да го направи. Когато обаче приключим работата по проект, търсим други интереси или просто искаме да се оттеглим от функционирането на дадена общност, групата вече не е необходима. Не всички обаче знаят това можем да изтрием и групата във FB. Нека да видим как можем да го направим стъпка по стъпка.

Премахване на група от Facebook

  • Щракнете върху раздела Aktualności и изберете опция Групи.
  • Избираме групата, която ни интересува и след това кликваме върху раздела членове (намира се от лявата страна).
  • След като изберете член на групата, изберете символа с три точки до първото име и след това опцията "премахване от групата”И ние потвърждаваме избора си.
  • Ако сме премахнали всички членове на групата, изберете (като администратор) опцията "напуснете групата" и "спуснете и извадете".

Струва си да се помни, че изтриването на група във Facebook е необратимо действие, не можем да го отменим.

Освен това, ако не сме администратор на групата и тя е премахната, за съжаление няма да бъдем уведомени за това. Изтриването може да се извърши само от администратора, който е и основател на групата. Ако премахнем всички членове на групата и след това я напуснем, тя ще бъде премахната сама. Благодарение на това ресурсите Facebook те не се осеяват и работи безпроблемно през цялото време. Това решение е да се предотвратят ситуации, когато всички членове напускат групата, но никой не се е сетил да я премахне.

Архивиране на група във Facebook

Facebook предлага и опцията за групово архивиране. По принцип едно действие се различава от изтриването по това, че можем да го отменим. Администраторите могат да изтриват публикации, материали и снимки от него, да приемат нови членове и да ги блокират. Групата ще остане видима в търсачката на Facebook, ако сме неин член, основател или администратор. Не може да бъде достъпен от външни лица. За разлика от изтриването, всеки администратор на група може да архивира група, дори ако тя не е основателят. Ако деархивираме група, тя отново ще бъде видима в резултатите от търсенето във Facebook.

Не забравяйте да обмислите внимателно решението си, преди да изтрием група във Facebook. Ако променим мнението си по-късно, за съжаление ще е твърде късно. Ако не сме сигурни дали по-късно няма да ни трябват материалите или контактите, събрани в групата, временното архивиране може да бъде по-добро решение. За хората, които се нуждаят от визуално представяне на проблема, добрата новина е тази Youtube можем лесно да намерим много видеоклипове, които ясно и четливо представят всички аспекти на проблема.

Udostępnij

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА