Как да блокирам някого в Instagram? - Стъпка по стъпка

0
как да блокирам някого в instagram стъпка по стъпка

Instagram е много популярно приложение, което вече се използва от над милиард души по света. то е социална мрежа принадлежи на Facebookчиято основна идея беше да позволи на потребителите си да редактират снимки и филми, изпращане на текстови съобщения и търсене на интересуващото ни съдържание # хаштагове, местоположение или геотагове.

Няма съмнение, че приложението непрекъснато нараства и повечето хора го правят Акаунт в Instagram събирайки около себе си по-малка или по-голяма общност. Най-често имаме връзка с хората, които наблюдаваме, или с тези, които наблюдаваме, така че е чудесно, когато имаме възможност да бъдем във връзка с тях. Понякога обаче има по-малко приятни ситуации, които ни принуждават по някаква причина блокиране на даден потребител

. Ако функцията за премахване от групата приятели или блокиране на възможността за коментиране на нашите снимки и видеоклипове не е достатъчна, Instagram направи възможно по-радикалната стъпка, която е блокиране на друг потребител напълно.

Как да блокирам някого в Instagram?

За да блокирате друг потребител, изпълнете следните стъпки:

1. Придвижете се до профила на потребителя, който искате да блокирате

2. Докоснете елипсите (Android) или  (компютър / iPhone / iPad)

3. Изберете Блокирайте го Lub Отключете

4. Потвърдете действието, като натиснете опцията отново Блокирайте го Lub Отключете

Важното е, че Instagram няма да информира потребителя, че току-що е блокиран от нас.

Ефектът от блокирането е, че този човек не може да намери акаунта ни или Истории в Instagram и нашите публикации, обаче, тя все още може да споменава името ни на сайта, въпреки че няма да получим никакво известие за това. Решението на тази ситуация е да промените името на нашия профил, което напълно ще предотврати всякакъв контакт или споменаване от нас от блокираното лице.

Веднъж блокиран, всеки опит да ни изпратите съобщение на директен ще бъде неефективно и всички нишки на разговор с човека също ще изчезнат.

Instagram направи възможно деблокирането на потребител, който преди това сме блокирали. Ако сме променили мнението си и искаме да го възстановим на нашата група приятели, можем да го направим, като следваме инструкциите по-горе, но трябва да изберете Разблокиране. Трябва обаче да знаете, че такава операция ще бъде успешна само ако междувременно не сме били блокирани от този човек.

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук