Как да добавя снимка в Google Maps?

0
как да добавите снимка към Google Maps -

Добавете и споделяйте снимки в Google Maps

Google Maps те обслужват своите потребители не само по такъв начин, че да можете да видите къде е мястото. Той предлага много други полезни функции. Особено предпочитани от потребителите са GPS, географски координати и снимки на места по техен избор.

За да добавите снимка от сайта на дадено място, трябва:

  • стартирайте Google Maps и въведете интересуващото ни място и след това го потърсете,
  • изберете намереното място и използвайте опцията "добавяне на снимка",
  • автоматично ще се отвори празно поле, в което трябва да плъзнете снимката, която ви интересува (друга опция е да използвате командата, видима на уебсайта: "Изберете снимки за качване")

Можете също да добавите снимки от „Вашият принос"

  • трябва да включите историята на местоположението и след това да стартирате картите Google,
  • Изберете опцията "Вашият принос"От менюто в горния ляв ъгъл,
  • след отваряне на раздела "Вашият принос", Можем да изберем съобщението"Добавете снимки към карти",
  • за да публикувате снимка или снимки, кликнете върху тях
  • накрая избираме опцията в горната част на екрана: "Публикувай"

След публикуването на снимките можем да ги разгледаме, за да покажем снимките, които ни интересуват, трябва:

  • отворете Google Maps,
  • изберете съобщението "Вашият принос"Намира се в горния ляв ъгъл,
  • изберете снимката, която искате да покажете.

Моля, имайте предвид, че всички снимки, както и мненията, които прилагаме, са видими за други потребители.

Можете също да скриете публикуваните от вас снимки, така че да не се виждат в обществения ви профил. За съжаление снимката или мнението ще останат видими на сайта на дадено място, освен ако не ги премахнем директно. Скриването на снимка трябва да стане по следния начин:

  • отворете Google Maps,
  • изберете опцията "Вашият принос"От лявата страна на менюто,
  • щракнете върху настройките на профила,
  • деактивирайте опцията: "Показвайте елементи, публикувани във вашия профил".

Споделяне на снимки:

  • отворете Google Maps,
  • изберете опцията "Вашият принос"От менюто вляво,
  • стартирайте "Zdjęcia", Използва се за показване на качени преди това снимки,
  • решете коя снимка искаме да споделим,
  • изберете опцията "Oще", и тогава "Udostępnij"Намира се в горния десен ъгъл.

Друга възможност, която ни интересува, е премахването на снимки, които можем да извършим в търсачката или от Google Maps.

Премахване на снимки от търсачката:

  • отворете Google Maps,
  • изберете опцията "Вашият принос"От менюто в горния ляв ъгъл,
  • стартирайте "Zdjęcia"За да видите снимки, качени от потребителя,
  • изберете дадена снимка и кликнете "Oще", и тогава "изтрий тази снимка".

Изтриването на снимка може да отнеме няколко минути. Ако промените са невидими, можете да опитате да затворите раздела "Вашият принос"И след това го рестартирайте.

Снимките, премахнати в търсачката, се изтриват автоматично в Google Maps, но имайте предвид, че не се премахват от:

  • галерия на телефона или друго мултимедийно устройство,
  • Google снимки, когато е включена функцията за архивиране и синхронизиране,
  • Google Диск, ако синхронизирането е включено.

ОСТАВЕТЕ ОТГОВОР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук