Як мы можам выдаліць групу ў Facebook?

0
як мы можам выдаліць групу на facebook

Сацыяльныя сеткі яны павінны дапамагчы нам падтрымліваць адносіны з вялікай групай людзей без фізічнага кантакту з імі. Гэта таксама служыць гэтай мэты стварэнне групы ў Facebook - гэта аб'яднанне людзей з падобнымі інтарэсамі, захапленнямі альбо прафесійнымі або прыбытковымі мэтамі. Група ў FB павінна нам дапамагчы, калі мы працуем над адным праектам, нам трэба вярнуцца да папярэдніх размоў альбо даслаць спасылкі адзін аднаму.

Стварэнне групы ў Facebook гэта проста, і любы чалавек можа гэта зрабіць. Аднак, калі мы заканчваем працу над праектам, шукаем іншыя інтарэсы альбо проста хочам выйсці з функцыянавання дадзенай суполкі, група больш не патрэбна. Аднак гэта ведаюць не ўсе мы таксама можам выдаліць групу ў FB. Давайце паглядзім, як мы можам зрабіць гэта паэтапна.

Выдаленне групы з Facebook

  • Націсніце на ўкладку Aktualności і выбраць варыянт Групы.
  • Мы выбіраем групу, якая нас цікавіць, а затым націскаем на ўкладку удзельнікаў (размешчаны з левага боку).
  • Пасля выбару ўдзельніка групы вылучыце сімвал з трох кропак побач з імем, а потым "выдаліць з групы”І мы пацвярджаем свой выбар.
  • Калі мы выдалілі ўсіх членаў групы, абярыце (у якасці адміністратара) опцыю "пакінуць групу"і"апусціць і зняць".

Варта памятаць, што выдаленне групы ў Facebook - незваротная дзея, мы не можам яе адмяніць.

Акрамя таго, калі мы не з'яўляемся адміністратарам групы і яна была выдалена, на жаль, пра гэта нам не паведамляць. Выдаліць яе можа толькі адміністратар, які з'яўляецца заснавальнікам групы. Калі мы выдалім усіх членаў групы, а потым пакінем групу, яна будзе выдалена самастойна. Дзякуючы гэтаму, рэсурсы facebook

яны не засмечаныя, і гэта працуе ўвесь час бесперабойна. Гэта рашэнне прадухіляе сітуацыі, калі ўсе члены пакідаюць групу, але ніхто не думаў яе выдаляць.

Архіваванне групы ў Facebook

Facebook таксама прапануе магчымасць групавога архівавання. Па сутнасці, дзеянне адрозніваецца ад выдалення тым, што мы можам яго адмяніць. Адміністратары могуць выдаляць паведамленні, матэрыялы і фотаздымкі, размешчаныя на ім, прымаць новых удзельнікаў і блакаваць іх. Група ўсё яшчэ будзе бачная ў пошукавай сістэме Facebook, калі мы з'яўляемся яе членам, заснавальнікам або адміністратарам. Да яго не могуць атрымаць доступ староннія. Насуперак выдаленню, любы адміністратар групы можа архіваваць групу, нават калі яна не з'яўляецца заснавальнікам. Калі мы разархівуем групу, яна зноў будзе бачная ў выніках пошуку на Facebook.

Не забудзьцеся добра падумаць над сваім рашэннем, перш чым мы выдалім групу ў Facebook. Калі мы потым перадумаем, на жаль, будзе позна. Калі мы не ўпэўненыя, ці пазней нам спатрэбяцца матэрыялы альбо кантакты, сабраныя ў групе, лепшае рашэнне можа стаць часовае архіваванне. Для людзей, якім патрэбна візуальная прэзентацыя нумара, добрая навіна - гэта Youtube мы можам лёгка знайсці мноства відэа, якія выразна і разборліва прадстаўляюць усе аспекты праблемы.

Пакіньце адказ

Калі ласка, увядзіце ваш каментар!
Калі ласка, увядзіце ваша імя тут