Адключэнне ўліковага запісу на fb, што гэта, гэта значыць, як выдаліць уліковы запіс Facebook?

0
дэактывацыя ўліковага запісу на fb, што гэта такое або як выдаліць уліковы запіс на facebook

facebook - гэта сайт, які ў цяперашні час лідзіруе сярод сацыяльных сетак. Гэта дазваляе свабодна мець зносіны паміж сябрамі, дазваляе дзяліцца і даведацца пра цікавы кантэнт. Дзякуючы вэб-сайту лёгка быць у курсе падзей, запланаваных у гэтым рэгіёне, альбо інфармацыі, якую падаюць любімыя гурты фанфагі.

Аднак здараецца, што карыстальнікі вырашаюць выдаліць свае ўліковыя запісы на сайце. Прычыны гэтага розныя - некаторыя з сайтаў засумавалі, некаторыя ўсё роўна перасталі яго выкарыстоўваць, іншыя проста хочуць на час знікнуць з Інтэрнэту. Аднак дэактывацыя ўліковага запісу - задача няпростая для ўсіх.

Як выдаліць профіль Facebook?

Каб выдаліць уліковы запіс Facebook, неабходна спачатку адключыць яго. Вы не можаце адразу выдаліць профіль - яго трэба на час адключыць. Праз некаторы час ён будзе выдалены аўтаматычна, калі карыстальнік не вырашыць адмовіцца ад выдалення ўліковага запісу - тады проста ўвайдзіце ў сістэму, каб адмяніць дэактывацыю.

Вы можаце адключыць свой уліковы запіс на Facebook

  1. увайшоўшы на сайт
  2. шляхам пераходу на ўкладку "Налады і прыватнасць", а затым у наладах
  3. У раздзеле "Ваша інфармацыя на Facebook" націсніце "Уладанне ўліковым запісам і кантроль над ім".
  4. Затым будзе адлюстравана "Дэактывацыя і выдаленне", а затым опцыя "Выдаліць уліковы запіс".
  5. Далей сістэма правядзе карыстальніка праз наступныя этапы выдалення ўліковага запісу.
  6. Затым варта выбраць "Працягнуць выдаленне ўліковага запісу", а затым націснуць каманду "Выдаліць уліковы запіс" унізе старонкі.
  7. З'явіцца радок для ўводу пароля, які карыстальнік выкарыстаў для ўваходу на вэб-сайт.
  8. Пасля яго ўводу абярыце «Працягнуць», а затым «Выдаліць уліковы запіс».
  9. Потым профіль карыстальніка будзе адключаны.

Праз трыццаць дзён уліковы запіс fb будзе аўтаматычна выдалены назаўсёды.

Аднак, калі на працягу гэтых трыццаці дзён вы вырашыце адмяніць працэс выдалення ўліковага запісу, усё, што вам трэба зрабіць, гэта ўвайсці на сайт з вашым паролем і лагінам, і працэс дэактывацыі скончыцца, і вы зможаце карыстацца Facebook зноў і Пасланец FB

. Пасля ўваходу на партал трэба толькі выбраць опцыю «Адмяніць выдаленне».

На выдаленне кантэнту карыстальніка з сайта можа спатрэбіцца да 90 дзён, але на працягу гэтага часу ён будзе недаступны для іншых карыстальнікаў Facebook.

Калі ў вашым уліковым запісе fb ёсць важная інфармацыя, фатаграфіі ці іншыя дадзеныя, якія вы хацелі б захаваць, захавайце копію, перш чым пачаць працэс дэактывацыі. Пасля выдалення ўліковага запісу вы больш не зможаце аднавіць яго. Аднак важна, каб вы таксама ведалі, што пасля выдалення профілю паведамленні, якімі вы абменьваліся з іншымі карыстальнікамі, па-ранейшаму будуць захоўвацца ў іх чаце.

Таму, калі вы хочаце выдаліць свой профіль, каб пазбавіцца паведамленняў, адпраўленых іншым карыстальнікам з Інтэрнэту, падумайце - паведамленні ўсё роўна застануцца, а страта вашага ўліковага запісу пасля пастаяннага выдалення будзе незваротнай. Аднак калі вы ўпэўнены, што хочаце назаўсёды выдаліць свой профіль, захавайце копію дадзеных і выканайце дзеянні, прыведзеныя вышэй. Таксама памятайце, што калі вы перадумаеце, вы можаце адмяніць дэактывацыю свайго ўліковага запісу на працягу XNUMX дзён.

Пакіньце адказ

Калі ласка, увядзіце ваш каментар!
Калі ласка, увядзіце ваша імя тут